Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι Gregorian έρχονται στη Θεσσαλονίκη!

Οι Gregorian έρχονται στη Θεσσαλονίκη!

Οι μαγικές φωνές των Gregorian έρχονται για μία μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στις 16 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Δάσους!

 

Εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, sold out παραστάσεις και θαυμαστά σχόλια από κριτικούς. Οι Gregorian, με τις μαγικές φωνές τους, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία, στο Θέατρο Δάσους στις 16 Σεπτεμβρίου. Αύριο, στις 14 του μηνός, θα παρουσιάσουν και μία συναυλία στο Ηρώδειο. Δύο φαντασμαγορικά και μαγικά υπερθεάματα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Οι GREGORIAN αποτελούνται από 8 τραγουδιστές, 2 τραγουδίστριες και συνοδεύονται από 6μελές μουσικό συγκρότημα. Όλοι τους με κλασική μουσική εκπαίδευση, ντυμένοι με υπέροχες βελούδινες στολές μοναχών σχεδιασμένες σε πανέμορφα χρώματα δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με φωτιστικά εφέ, προβολές και ειδικά εφέ με καθρέφτες, ομίχλη, καπνό, κεριά και άλλες εκπλήξεις, που εκστασιάζουν το κοινό!Δημιουργήθηκαν στη Βασιλική Μονή Εσκοριάλ στην Ισπανία από τον Frank Peterson. Περιπλανώμενος στους μεσαιωνικούς διαδρόμους του μοναστηριού άκουγε ροκ μουσική στο walkman του και οι ήχοι της μοναστικής χορωδίας συγχωνεύονταν με τη μουσική που άκουγε! Ήταν μια εμπειρία που τον ενέπνευσε να αρχίσει να πειραματίζεται με την ιδέα του συνδυασμού ροκ μουσικής με τους ήχους του Γρηγοριανού μέλους. Το πείραμα αυτό έγινε πραγματικότητα το.1990, με το παγκόσμιο ηλεκτρονικό φαινόμενο Enigma, με συν-δημιουργούς τον Frank και τον Michael Cretu.

Τώρα έρχονται στην Ελλάδα και σίγουρα δεν πρέπει να τους χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.