Home / Good Life  / Art & Culture  / Το stand up comedy αγαπάει τη Θεσσαλονίκη!

Το stand up comedy αγαπάει τη Θεσσαλονίκη!

Το χιούμορ και το γέλιο είναι στο αίμα της Θεσσαλονίκης. Τέσσερις stand up comedy παραστάσεις ανεβαίνουν στον Βορρά το φθινόπωρο.

 

20/09: Αλέξανδρος Τσουβέλας Best of στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει με τα καλύτερα και τα πιο top stand up comedies που έχει μοιραστεί με το κοινό τα τελευταία χρόνια στο Θέατρο Γης.

 

 

 

Τα καλύτερα κείμενα της πολυετούς πορείας του, εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες με πολύ γέλιο είναι οι “αποσκευές” του ταλαντούχου stand up comedian. Πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και τις διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή θα κάνουν το κοινό της Θεσσαλονίκης να γελάσει με την ψυχή του για δύο ολόκληρες ώρες!

 

Ώρα παράστασης: 21:00 μ.μ
 
 Προπώληση: ticketservises.gr
 
 
20/9: Ο Θωμάς Ζάμπρας στo Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την άκρως επιτυχημένη παράσταση  “Απόφοιτος Λυκείου-special”, στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης.

 

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την περηφάνια του, που ανήκει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες “μειονότητες” ως… Απόφοιτος Λυκείου.

 

 

Θα προηγηθεί ζωντανή ηχογράφηση νέου επεισοδίου του “Άλλο Ένα Podcast”, του εβδομαδιαίου podcast, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναδειχθεί ως το Νο1 podcast στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους και ακροατές, ενώ τη βραδιά θα πλαισιώσουν special guests έκπληξη!

 

Ώρα παράστασης: 21:00 μ.μ

Προπώληση: Viva.gr

 

23/9: Ο Λάμπρος Φισφής στο Θέατρο Δάσους

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την τρίτη σόλο παράστασή του “Να το Φως”, στο θέατρο Δάσους, για να σχολιάσει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

 

 

Στο “Να το Φως” ο Λάμπρος βάζει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα και  φωτίζει την κωμωδία που κρύβεται στα μικρά που μας τσαντίζουν, μας κάνουν να χαμογελάμε και, τελικά, μας ενώνουν.

 

Ογδόντα λεπτά αστείρευτης κωμωδίας που σίγουρα αποζημειώνουν το κοινό με πολύ γέλιο και θετικά vibes.

 

Ώρα παράστασης: 21:30 μ.μ

ΠροπώλησηViva.gr

 

23 & 24/9: H Kατερίνα Βρανά στο Θέατρον Αριστοτέλειον

Η νέα σεζόν ανοίγει στο θέατρο Αριστοτέλειον πανηγυρικά! Με την καινούρια solo stand-up comedy της Κατερίνας Βρανά που έγινε sold out όπου κι αν παίχτηκε!

 

Η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με ολοκαίνουριο, σπαρταριστό υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα.

 

 

Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, την θηλυκότητά της, την σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

 

Ώρες παραστάσεων: Σάββατο 23/9 στις 21:00 & Κυριακή24/9 στις 21:00 μ.μ

Προπώληση: ticketservices.gr και στο ταμείο του θεάτρου (2310 262 051)

 

 

Lough is life!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath