Home / Beauty  / Η Smashbox συστήνει το νέο πολυχρηστικό της concealer

Η Smashbox συστήνει το νέο πολυχρηστικό της concealer

Η Smashbox
Η Smashbox Cosmetics λανσάρει το Halo Healthy Glow 4-in-1 Perfecting Pen Concealer, ένα πολυχρηστικό προϊόν, που έρχεται να προσφέρει κάλυψη και περιποίηση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

Με το νέο της λανσάρισμα, η Smashbox Cosmetics συνδυάζει μακιγιάζ και skincare σε ένα μόνο προϊόν. Το νέο Halo Healthy Glow 4-in-1 Perfecting Pen Concealer είναι στην ουσία μία oil free ενυδατική κρέμα ματιών με χρώμα, η οποία περιέχει 81% συστατικά.περιποίησης για την επιδερμίδα, όπως υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, εκχύλισμα τριαντάφυλλου, goji berry και πεπτίδια. Τα ενυδατικά του συστατικά διαμορφώνουν μία άνετη,.αλλά ανθεκτική φόρμουλα, η οποία διαρκεί έως και 24 ώρες επάνω στο δέρμα.

 

Ως πολυχρηστικό προϊόν, εκτός από την περιποιητική φόρμουλά του, το Halo Healthy Glow 4-in-1 Perfecting Pen.Concealer είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

 

 

Το νέο προϊόν της Smashbox είναι κατάλληλο και για λιπαρές επιδερμίδες, καθώς και για επιδερμίδες με τάση για ακμή,.χάρη στη μη φαγεσορωγόνα και oil free σύστασή του, η οποία διατηρεί, παράλληλα, και τον δερματικό φραγμό του προσώπου. Ταυτόχρονα, το νέο concealer μπορεί να φορεθεί άφοβα και τις πρωινές ώρες του.καλοκαιριού, καθώς διαθέτει αντηλιακή προστασία με SPF25.

 

Το Halo Healthy Glow 4-in-1 Perfecting Pen Concealer, είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Smashbox Cosmetics.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada