Home / Fashion  / Η skate κουλτούρα της Vans συναντά τον ροζ κόσμο της Barbie!

Η skate κουλτούρα της Vans συναντά τον ροζ κόσμο της Barbie!

Vans
Μπορεί η ταινία της Barbie να έχει ήδη κάνει την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους, ωστόσο η Vans συνεχίζει το hype με τη νέα της καμπάνια, εμπνευσμένη από μία early 00s αισθητική.

 

Μετά από δεκάδες συλλογές με θέμα την Barbie, η Vans κάνει και αυτή τον κόσμο της μόδας λιγάκι πιο.ροζ, μέσα από μία κολεξιόν που συνδυάζει το Βarbiecore με το εμβληματικό punk-skateboarder στυλ του brand.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα ζευγάρια παπούτσια- το Sk8-Hi Tapered Stackform, το Authentic Stackform,.το 93 DX και το Slide-On VR3Crush- τα οποία συνδυάζουν το iconic Βarbiecore στοιχείο.με την αυθεντική punk αισθητική του brand.

 

Vans

 

“Αυτή η συλλογή δημιουργήθηκε για κάθε σύγχρονη fashionista, επιδεικνύοντας το άμεσα αναγνωρίσιμο.στυλ της Barbie με μία φρέσκια πινελιά, η οποία έρχεται να ενισχύσει τη συμμετοχή και τη διαφορετικότητα”, δήλωσε εκπρόσωπος του brand σχετικά με την καμπάνια.  

 

Vans

 

Εκτός από τη σειρά υποδημάτων, το brand κυκλοφορεί και μία mini σειρά από ενδύματα,.όπως tie-dye crop tops, t-shirts, σαλοπέτες και τσάντες, με όλα τα items να έχουν ένα κοινό σημείο: τη νοσταλγική αισθητική των 90s συνδυασμένη με την ροζ αισθητική της Barbie,.αλλά και την εμβληματική punk κουλτούρα της Vans.

 

Η νέα συλλογή Barbie x Vans είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada