Home / Men  / Η Nautica γιορτάζει 40 χρόνια δημιουργίας με ολοκαίνουργια συλλογή!

Η Nautica γιορτάζει 40 χρόνια δημιουργίας με ολοκαίνουργια συλλογή!

Η Nautica μετρά 40 χρόνια ιστιοπλοϊκής παράδοσης και το γιορτάζει με την κυκλοφορία της καινούργιας χειμωνιάτικης συλλογής της!

 

Η Nautica έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα παγκοσμίου φήμης lifestyle brand, που ταξιδεύει με τις συλλογές του σε περισσότερες από 65 χώρες. Έχει ταυτιστεί με την κουλτούρα της θαλασσινής ζωής και μετρά 40 χρόνια ιστιοπλοϊκής παράδοσης και πρωτοπορίας.

 

Nautica

 

Το brand γιορτάζει 40 χρόνια δημιουργίας και μας δείχνει τον δρόμο προς τη θάλασσα! Άλλωστε, κάθε εποχή είναι μία ευκαιρία για να αποδράσεις πλάι στο κύμα, αρκεί να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Ζεστά jackets που κλειδώνουν τη θαλπωρή και πουλόβερ που αναδεικνύουν τη χειμερινή γοητεία σε κάθε εμφάνιση κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, εκπληκτικά κομμάτια με μεγάλες, πολύχρωμες ρίγες, γήινους τόνους, color blocking και θερμές πινελιές, κατάλληλα για τη μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα. Το ευρηματικό layering είναι και πάλι πρωταγωνιστής της εποχής, το οποίο επιτυγχάνεται με απαλές υφές και βαμβακερά cardigans.

 

 

Από τη χειμερινή collection δε θα μπορούσαν να λείπουν τα signature denim κομμάτια, αλλά και τα νέα sustainably crafted t-shirts. Εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα που θα αφήσουν το στιλιστικό τους αποτύπωμα, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Από τα πιο αγαπημένα items της συλλογής είναι το αμάνικο jacket, με το χαρακτηριστικό πλέον j-class λογότυπο να μεταφέρει στο καθημερινό fashion streetstyle, την έμπνευση και τις ιδέες που αντλούσε από τη θάλασσα και τα στοιχεία της, o ιδρυτής και σχεδιαστής της Nautica, David Chu.

 

Nautica

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα Nautica Concept Stores και στο www.nautica.com.

  • Γλυφάδα: Α. Μεταξά 22 | Τ. 210 894 4493
  • Ν. Ιωνία: Λ. Ηρακλείου 275 | Τ. 210 279 9351
  • Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Τ. 210 682 9516
  • Mediterranean Cosmos: 11o χλμ. Θεσ/κης – Ν. Μουδανίων, | Τ. 231 047 4479

 

H Nautica διανέμεται στην Ελληνική αγορά από τη NotosCom Συμμετοχές.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.