Home / Fashion  / Η Lily Rose Depp μεταμορφώνεται σε Ice Princess για τη νέα καμπάνια της Chanel

Η Lily Rose Depp μεταμορφώνεται σε Ice Princess για τη νέα καμπάνια της Chanel

Η Lily Rose Depp μεταμορφώνεται σε ice skater, φορώντας τη νέα συλλογή Coco Neige της Chanel.

 

Η Chanel παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική καμπάνια,.εισάγοντάς μας σε μία πρόωρη χειμερινή διάθεση. Η Lily Rose Depp ενσαρκώνει τον ρόλο της ice skater και ποζάρει πίσω από τον φακό του Mikael Jansson, φορώντας.τα ρούχα της νέας συλλογής του οίκου, Coco Neige, επάνω στον πάγο!

 

 

“Όταν άκουσα ότι θα κάνουμε γυρίσματα σε ένα παγοδρόμιο, δεν μπορούσα να μη σκεφτώ το Ice Princess. Αυτήν την ταινία, που έβλεπα όλη την ώρα.όταν ήμουν μικρό κορίτσι και σκεφτόμουν: θέλω να γίνω και εγώ πατινέρ. Ποτέ δεν κυνήγησα αρκετά αυτό το όνειρο,.αλλά μου άρεσε αυτή η ταινία”, αναφέρει η Lily Rose Depp σχετικά με τη συμμετοχή της στην καμπάνια.

 

 

Η Coco Neige παραμένει πιστή στην κληρονομιά της Chanel, με τα ρούχα της καμπάνιας να διαθέτουν μία ζωντανή χρωματική παλέτα από μαύρο, λευκό, φούξια και χρυσό, αποχρώσεις που θυμίζουν το δυναμικό πνεύμα του οίκου. Λατρεύω το πώς η Virginie Viard επανεφευρίσκει πάντα τους κωδικούς της Chanel, αλλά με διαφορετικούς τρόπους. Όπως το μοτίβο της αλυσίδας στο πουλόβερ μου ή μια πολύ χαριτωμένη φούστα που έχει ένα μοτίβο χρυσής αλυσίδας που θυμίζει τις ζώνες με κοσμήματα και τα κοσμήματα κοστουμιών. Λατρεύω τον τρόπο που δένουμε τόσο πολύ με αυτά τα μοτίβα και τα συνδέουμε με τη Chanel, είναι τόσο διαχρονικά και εμβληματικά”, προσθέτει η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας.

 

 

www.chanel.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada