Home / Fashion  / Η Emily Ratajkowski στη νοσταλγική καμπάνια της self-portrait

Η Emily Ratajkowski στη νοσταλγική καμπάνια της self-portrait

Η Emily Ratajkowski
Η Emily Ratajkowski κάνει το ντεμπούτο της ως το νέο πρόσωπο της self-portrait, πρωταγωνιστώντας σε μία νοσταλγική καμπάνια, μέσα από τη δημιουργική ματιά του φωτογράφου Nick Waplington.

 

Το νέο πρόσωπο της self-portrait, Emily Ratajkowski, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand, φέρνοντας στο προσκήνιο την αξία της οικογενειακής θαλπωρής. Το creative team του brand επεδίωξε να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα νοσταλγική καμπάνια,.με τίτλοAt Home”, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Nick Waplington. Η “At Home” της self-portrait είναι εμπνευσμένη από τις παιδικές αναμνήσεις του ιδρυτή της,.Han Chong, και αποθανατίζει την Emily ως μητέρα μέσα σε μία πολύχρωμη κατοικία, γεμάτη με μικρά παιδιά.

 

 

Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που ντυνόμασταν καλά σε κάθε περίσταση. Αυτό έχει τροφοδοτήσει τη δουλεία μου.στη self-portrait, ένα brand που επιλέγουν οι οικογένειες να φορούν στις γιορτές”, ανέφερε ο Chong σχετικά με την καμπάνια. “Για αυτήν τη νέα καμπάνια, ήθελα να αντικατοπτρίσω τις υπέροχες αναμνήσεις που έχω.από το να βλέπω δυνατές γυναίκες να γιορτάζουν τη ζωή σε όλες τις μορφές της. Γνωρίζαμε ότι ο Nick θα μπορούσε να μεταφράσει τέλεια αυτό το πνεύμα και νομίζω ότι έχουμε αιχμαλωτίσει την Emily στις πιο άνετες στιγμές της”.

 

 

Η Emily Ratajkowski φοράει τη συλλογή Resort 2024, αναδεικνύοντας αστραφτερά crop tops με.ύφασμα tweed και τζιν με κρύσταλλα, total denim, αλλά και ένα preppy καρό σετ. Ταυτόχρονα,η καμπάνια παρουσιάζει τη σειρά παιδικών ενδυμάτων του brand, προσφέροντας παιχνιδιάρικες πλεχτές φούστες,.ριγέ τοπ και ξεφτισμένα jeans, επιτρέποντας στα παιδιά να δείχνουν όμορφα, διατηρώντας την ξεγνοιασιά της παιδικής τους ηλικίας. “Μου άρεσε να δουλεύω με τον Nick — είναι ένας πραγματικά καταπληκτικός φωτογράφος και ήταν απολαυστικό που μπήκα σε αυτόν τον χαρακτήρα. Η self-portrait συγκέντρωσε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της καμπάνιας τους”, προσθέτει η Ratajkowski.

 

 

www.self-potrait.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada