Home / Fashion  / Γραβάτα γένους θηλυκού!

Γραβάτα γένους θηλυκού!

Ποιος είπε ότι η γραβάτα είναι μόνο ανδρικό αξεσουάρ; Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα της, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες τη φορούν καλύτερα!

 

Όσο η μόδα γίνεται πιο genderless και τα όρια καταρρίπτονται, τόσο και περισσότερα στοιχεία χάνουν τον ορισμό ανδρικό/ γυναικείο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γραβάτα. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρας Γραβάτας, μία μέρα που παλαιότερα μπορούσαν να γιορτάσουν μόνο οι άνδρες. Ωστόσο έχει αρκετά χρόνια που το “ανδρόγυνο” look θεωρείται ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για να υιοθετήσουμε στο στυλ μας. Φοράμε loafers, πουκάμισα, σακάκια και γραβάτες και δημιουργούμε το στερεοτυπικό ανδρικό office look, ακόμα και για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

 

 

 

Η γραβάτα, λοιπόν, θεωρείται key item για κάθε σύνολο της εποχής.

Από causal, office, μέχρι επίσημο και βραδινό. Αν θέλετε να πειραματιστείτε, να δώσετε ένα πρωτότυπο στοιχείο στο tailored look σας- και όχι μόνο- και να έχετε ένα classy αποτέλεσμα, με ένα fluid twist, ήρθε η στιγμή να δείτε αλλιώς τις γραβάτες. Τολμηρές stars των 90s την είχαν υιοθετήσει στο στυλ τους, όπως η. Julia Roberts και ερχόμαστε στο σήμερα με τη Zendaya να την επιλέγει για το after party των Oscars.

 

Οίκοι όπως Prada, Dior και Gucci την προσθέτουν στα catwalks του, ακροβατώντας μεταξύ του feminine και του musculine. Outfits που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και ξυπνούν τη διάθεση για flert. Η γραβάτα επισφραγίζει το power dressing και ικανοποιεί την επιθυμία μας για looks που μπορούν να φορεθούν day to night.

 

 

Φορέστε την με πουκάμισα και blazers ή παλτό, με wide leg παντελόνια ή με φούστες, αλλά και με γιλέκο. Προσθέστε την στα πιο sexy κομμάτια σας, από ένα bustier, ένα δαντελένιο bodysuit, μέχρι και ένα sexy jumpsuit. Αυτή η τροπή των πραγμάτων στην ανδρική και γυναικεία μόδα μάς δίνει το πάτημα για να δημιουργήσουμε statement looks, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

 

https://www.instagram.com/p/CxmwNWbNNwn/?img_index=1

 

 

Πάνω από το αγαπημένο σας φόρεμα ή με ένα old school outfit θα χαρίσει το στυλ σας μία δόση από Sex and the City ή Gossip girl. Η γραβάτα είναι αποδεδειγμένα γένος θηλυκού, καθώς τη φορούμε χωρίς όρια και περιορισμούς!.Πειραματιστείτε μαζί της, ανάλογα το στυλ σας, και αναδείξτε τον πιο sexy και σίγουρο εαυτό σας!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.