Home / Men  / Η Levi’s γιορτάζει 150 χρόνια iconic δημιουργιών

Η Levi’s γιορτάζει 150 χρόνια iconic δημιουργιών

Levis
Η Levi’s κλείνει φέτος 150 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και γιορτάζει την επέτειό της με μία σειρά από ιδιαίτερες εκδηλώσεις και συνεργασίες. Αυτήν τη φορά, το iconic brand ενώνει τις δυνάμεις του με την Born x Raised,.αποτίοντας φόρο τιμής στην πολιτιστική κληρονομιά των Ιθαγενών.

 

Αμέσως μετά τη συνεργασία της με την JJJJound, για μία εορταστική capsule συλλογή,.η Levi’s ενώνει τις δυνάμεις της με την Born X Raised. Το fashion brand, με έδρα το Los Angeles, αντλεί έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά των Ιθαγενών της Αμερικής,.αποτυπώνοντας τη βαθιά παράδοσή τους μέσα σε iconic δημιουργίες.

 

 iconic 

 

Για τον εορτασμό των 150 χρόνων της Levi’s, τα δύο brands δημιουργούν μία νέα συλλογή,.η οποία κλήθηκε να συνδυάσει την παράδοση των ιθαγενών πληθυσμών των Απάτσι και Σένεκα μαζί με την εμβληματική κληρονομιά των jeans της Levi’s.

 

iconic

 

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι φυσικά τα blue και blue black jeans της Levi’s,.τα οποία ανανεώθηκαν με την καλλιτεχνική πινελιά της Born x Raised, η οποία τοποθέτησε σύμβολα των Ιθαγενών επάνω στα κομμάτια. Εκτός από τα παντελόνια, η συλλογή ακολουθεί πιστά την κληρονομιά των ιθαγενών μέσα σε μία σειρά από ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως σκουλαρίκια, κολιέ και εσάρπες.

 

Levi's

 

Η εορταστική συλλογή είναι διαθέσιμη στα official sites της Levi’s και της Born x Raised.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada