Home / Men  / Η GANT καθορίζει την ιστορία του πουκάμισου από το 1949!

Η GANT καθορίζει την ιστορία του πουκάμισου από το 1949!

Οι ιστορίες μπορούν να καθορίσουν την ταυτότητά μας και η ιστορία της GANT ξεκίνησε με το πουκάμισο!

 

Ποτέ μη σταματάς να μαθαίνεις. Μία απλή φράση όπως αυτή κρύβει μία μεγάλη ιδέα, μία ιδέα που αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για τη GANT. Από το 1949, που ο Bernard Gantmacher ίδρυσε την εταιρεία, το παιχνίδι της ανδρικής μόδας άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. Το brand καθόρισε την ιστορία ενός από τα πιο εμβληματικά κομμάτια ρουχισμού, του πουκάμισου, και αυτό στη συνέχεια διαμόρφωσε την ταυτότητα της GANT. To πουκάμισο με τις πολύχρωμες εκδοχές και τα κουμπιά, όπως το έφερε στο προσκήνιο ένα αγόρι από την Ουκρανία, που ταξίδεψε στην Αμερική για μία καλύτερη ζωή, έμελλε να αλλάξει για πάντα το αμερικανικό στυλ.

 

 

Από το ξεκίνημά του το brand ήταν γνωστό για την ποιότητα των πουκαμίσων του.

Ξεκίνησε με την προμήθεια σε λιανοπωλητές, όπου στα κομμάτια που τους έδινε τοποθετούσε πάνω ένα μικρό G”. Από τότε έγινε χαρακτηριστικό κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας ανδρικών ενδυμάτων. Ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ποιότητα που συνοδεύει την υπογραφή ενός GANT πουκάμισου.

 

 

Δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει χρονιά που το συγκεκριμένο ρούχο δε θα είναι στην κορυφή των τάσεων στο ανδρικό στυλ. Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για μία ολοκληρωμένη αντρική γκαρνταρόμπα κι αυτό για δύο σημαντικούς λόγους. Πρώτον, γιατί με ένα minimal σχέδιο θα αποτελέσει τον καμβά για τη δημιουργία ενός απλού και δυναμικού look, που θα σας λύσει τα χέρια. Και δεύτερον, γιατί ένα ξεχωριστό σχέδιο σε ένα πουκάμισο είναι η τέλεια statement πινελιά που θα εντυπωσιάσει τον καθένα!

 

 

Ο γιακάς με κουμπιά, η θηλιά και η πιέτα στο πίσω μέρος αποτελούν τις τρεις εμβληματικές εφευρέσεις της GANT. Ένα κουμπί για να κρατάτε τον γιακά και τη γραβάτα στη θέση τους, μια θηλιά για να μην τσαλακώνονται τα πουκάμισα ενώ κρέμονται και μια πιέτα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Και φυσικά η GANT, ενώ τελειοποιούσε το αντρικό πουκάμισο, συνειδητοποίησε από την αρχή ότι δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο, δημιουργώντας μία γυναικεία σειρά και όχι μόνο! Παράγει αθλητικά ενδύματα, γραβάτες, παντελόνια και συνεχώς εξελίσσεται και πειραματίζεται!

 

Η Gant

 

Γιατί η GANT δίνει το πουκάμισο στην πιο εξελιγμένη μορφή του, καθώς και όλα όσα χρειάζεστε για να το αναδείξετε!

 

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης GANT διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings.

 

gr.gant.com

Fb: @GANTGreece

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.