Home / Beauty  / Δες πώς μπορείς να μειώσεις τη λιπαρότητα στο πρόσωπο!

Δες πώς μπορείς να μειώσεις τη λιπαρότητα στο πρόσωπο!

λιπαρότητα στο πρόσωπο

Η λιπαρότητα στο πρόσωπο είναι από τα πιο δυσάρεστα θέματα. Υπάρχει τρόπος να τη μειώσουμε, αποφεύγοντας κάποιες beauty πρακτικές;

 

Ακμή, πόροι και λιπαρότητα στο πρόσωπο. Τρεις από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να υποστεί η επιδερμίδα μας. Η φροντίδα ενός λιπαρού δέρματος μπορεί να γίνει ιδιαίτερη επίπονη. Αυτό το γεγονός μπορεί να μας παρασύρει σε υπερβολικές και πολύ έντονες συνήθειες περιποίησης. Ωστόσο, οι υπερβολές τυχαίνει να φέρνουν πολλές φορές λάθος αποτελέσματα και να εντείνουν το πρόβλημά μας, αντί να το λύνουν.

 

Μία πρακτική που υιοθετείται λανθασμένα είναι η παράλειψη της ενυδάτωσης. Ακόμα και αν το δέρμα σας εμφανίσει λιπαρότητα στο πρόσωπο, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ενυδατώνετε. Το καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε ένα ελαφρύ προϊόν! Σειρά έχει ο καθαρισμός, ο οποίος πρέπει να γίνεται αυστηρά μόνο δύο φορές την ημέρα- όχι περισσότερο- και να είναι κατάλληλος για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Ένα αφρώδης gel για παράδειγμα!

Μην ξεχνάτε το αντηλιακό κάθε πρωί! Ένα ακόμα λάθος που κάνουν όσες έχουν λιπαρό δέρμα, είναι η έντονη και συχνή απολέπιση. Μόνο αν εφαρμόζετε ήπια απολεπιστικά προϊόντα 2-3 φορές την εβδομάδα θα ρυθμίσετε καλύτερα τη σύσταση της επιδερμίδας σας. Πέρα από το skin care σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι και τα make up products πρέπει να είναι oil free.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.