Home / Men  / Grooming  / Απολέπιση στο σπίτι: Πώς να την κάνετε σωστά!

Απολέπιση στο σπίτι: Πώς να την κάνετε σωστά!

Απολέπιση στο σπίτι

Η απολέπιση στο σπίτι πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με τα σωστά προϊόντα! Δείτε ποια είναι τα απαραίτητα βήματα!

 

Ίσως το πιο “επικίνδυνο” βήμα στη skin care ρουτίνα μας είναι αυτό της απολέπισης. Αν δεν προσέξουμε το πώς θα κάνουμε απολέπιση στο σπίτι μας, μπορεί να έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα για την επιδερμίδα μας. Ωστόσο, ούτε και να μην την υιοθετήσουμε στη skin care ρουτίνα μας είναι σωστό. Πρέπει να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και τους πόρους, για να αποφύγουμε τη ξηρότητα, τους πόρους και την ακμή. Με μερικά tips μπορεί να γίνει σωστά ο καθαρισμός της επιδερμίδας σας! Ο τύπος της μηχανικής απολέπισης γίνεται με εργαλεία και αυτός της χημικής με beauty products!

 

 

Ένα ήπιο απολεπιστικό με υδροξέα και ένα απαλό cleanser είναι ότι χρειάζεστε σε καθημερινή βάση. Το cleanser εφαρμόζεται πρωί και βράδυ και το απολεπιστικό μόνο μία φορά της ημέρας Αν αυτό δεν είναι αρκετό για το πρόσωπό σας, τότε επιλέξτε ένα face scrub ή ένα scrub tool μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι δεν τρίβετε δυνατά και ότι κάνετε απαλές κινήσεις. Αν εφαρμόζετε προϊόντα με ρετινόλη τότε δε χρειάζεστε το απολεπιστικό product! Η αποτελεσματική απολέπιση στο σπίτι ολοκληρώνεται με ενυδατική κρέμα, μετά την εφαρμογή των παραπάνω, και φυσικά αντηλιακό πριν ξεκινήσετε την ημέρα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.