Home / Men  / Grooming  / Το serum είναι game changer!

Το serum είναι game changer!

Αν κάνετε τα βασικά βήματα σε μία skin care ρουτίνα περιποίησης ήρθε η στιγμή να την αναβαθμίσετε. Το serum είναι αυτό που χρειάζεστε!

 

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το cleanser, την ενυδατική και το αντηλιακό σας; Αυτά αποτελούν τα βασικά βήματα για μία ρουτίνα περιποίησης που θα σας χαρίσει υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Ωστόσο, κάποιες φορές δεν αρκούν και απαιτούνται και άλλα προϊόντα για ένα πιο ονειρεμένο αποτέλεσμα. Ένα από αυτά είναι το serum! Ο ορός προσώπου θα ενισχύσει την ενυδατική, θα βελτιώσει τυχόν ατέλειες και μαύρα στίγματα και έχει αντιγηραντική δράση. Πρόκειται για ένα game changer product που αλλάζει τη σύσταση του δέρματος από μέσα προς τα έξω και προσφέρει μία υπέροχη όψη!

 

Το serum είναι must και αυτά τα προϊόντα θα σας πείσουν να το υιοθετήσετε!

 

Hyaluronic Acid serum από The Inkey List, Sephora

Αυτός ο ορός βοηθάει τα κύτταρα να συγκρατήσουν όση περισσότερη υγρασία γίνεται. Δρώντας σε πολλές στρώσεις του δέρματος, αυτός ο ορός μαλακώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

Protini Powerpeptide από Drunk Elephant, Sephora

Περιέχοντας πεπτίδια, γαλακτικό οξύ, αμινοξέα, έλαια, βιταμίνες και αντιξειδωτικά, καταφέρνει να βελτιώσει σε βάθος την όψη της επιδερμίδας. Προσφέρει ήπια απολέπιση, ενυδάτωση, σύσφιξη και ελαστικότητα.

 

4D ορός με ενισχυμένη δράση από Korres, attica

Ενισχυμένο serum που προσφέρει άμεση σύσφιξη και ορατό lifting που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

 

 Enlighten Illuminating από Neostrata, attiica

Ορός ελαφριάς υφής ικανός να προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα, αντιμετωπίζοντας δισχρωμίες και σημάδια.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.