Home / Men  / Ο Vincent Cassel στη νέα Prada καμπάνια!

Ο Vincent Cassel στη νέα Prada καμπάνια!

Vincent Cassel

Ο ηθοποιός Vincent Cassel φέρνει cinematic vibes στην καινούργια ανδρική καμπάνια του οίκου Prada, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

 

Βασισμένοι στην αγάπη τους για τις κινηματογραφικές αναφορές, η Miuccia Prada και ο Raf Simons επέλεξαν ένα αστέρι του cinema για την ανοιξιάτικη διαφημιστική καμπάνια του οίκου. Ο ηθοποιός Vincent Cassel είναι το νέο πρόσωπο του brand, πρωταγωνιστώντας στην Prada SS23 καμπάνια. Ο David Sims έφερε ένα Hollywood vibe φωτογραφίζοντας τον Cassel, αλλά και τους Jaehyun Jeong και Louis Partridge. Οι ηθοποιοί πόζαραν σε συνηθισμένα σκηνικά, σε γραφεία ή σπίτια, φέρνοντας, όμως, το κάτι διαφορετικό.

 

 

Οι μινιμαλιστικές εικόνες αναδεικνύουν την ταυτότητα κάθε χαρακτήρα με ειλικρίνεια, σαν να ήταν λήψεις βγαλμένες από ταινία ή πλάνα από ένα κινηματογραφικό set. Ο Vincent Cassel φαίνεται σκεπτόμενος στην άκρη μιας μπανιέρας και δίπλα του βρίσκεται η νέα Prada leather bag.

 

Vincent Cassel

 

Για την καινούργια καμπάνια οι δύο σχεδιαστές επιθυμούν να φέρουν κάτι φρέσκο και φωτεινό. Μέσα από μία αντιπαράθεση στοιχείων και ενδυμάτων, νέων και παλιών, η συλλογή είναι μία μορφή έκφρασης. Μία επιλογή που ξυπνά παιδικές μνήμες, εξημερώνει και φέρνει τελικά ένα σοφιστικέ τρόπο ενδυμασίας. Σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα, κομμένες αναλογίες και αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Εκτός από τον Vincent Cassel στην ανδρική καμπάνια, έχουν επιλεχθεί κινηματογραφικά ταλέντα και για τα γυναικεία, η Hunter Schafer και η Letitia Wright.

 

 

www.prada.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.