Home / Good Life  / Art & Culture  / Αντάρα Φεστιβάλ: Η πρώτη μεγάλη γιορτή της παραδοσιακής μουσικής!

Αντάρα Φεστιβάλ: Η πρώτη μεγάλη γιορτή της παραδοσιακής μουσικής!

Αντάρα Φεστιβάλ

Κι’ όμως είναι αλήθεια! Το Αντάρα Φεστιβάλ, το πρώτο μεγάλο παραδοσιακό φεστιβάλ του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη των Βαλκανίων έρχεται! Δείτε τους μουσικούς που θα εμφανιστούν!

 

Ο νέος μουσικός θεσμός της πόλης, που θέλει να βάλει την παράδοση στην πρίζα, έρχεται! Ένα αστικό βαλκανικό πανηγύρι γεμάτο ξεφαντώματα, γλέντια και ανταμώματα σας περιμένει. Το Αντάρα Φεστιβάλ είναι το πρώτο μεγάλο παραδοσιακό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη των Βαλκανίων. Οι δύο μεγάλες συναυλίες του θα γίνουν στο Θέατρο Κήπου. Η αυλαία του φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου με δύο μουσικά σχήματα, γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης. Η αυλαία του φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου με δύο μουσικά σχήματα, γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης.

Οι Γκιντίκι, ένα πειραματικό μουσικό σχήμα, του οποίου ο ήχος είναι ιδιαίτερος! Παραδοσιακά όργανα με μία σύγχρονη προσέγγιση. Θα επιστρέψουν από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία και θα προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα την σκυτάλη θα πάρει η παραδοσιακή μπάντα του δρόμου, η Banda Entopica, η οποία έχει ως βάση τους παραδοσιακούς ήχους, αλλά κινείται σε χορευτικούς ρυθμούς.

Τη δεύτερη μέρα του Αντάρα Φεστιβάλ θα ανέβουν στην σκηνή οι ιστορικοί Χειμερινοί Κολυμβητές μαζί με την μπάντα της Φλώρινας των Αδερφών Βαλκάνη. Μία αξέχαστη επί σκηνής συνάντηση γεμάτη ιστορίες, γλέντι, μουσική και συγκίνηση. Let the αντάρα της παράδοσης να κυριεύσει τον αέρα της Θεσσαλονίκης! Βρείτε εισιτήρια εδώ .

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.