Home / Good Life  / Έρχεται η 14η Γιορτή Μελιού στη Θεσσαλονίκη!

Έρχεται η 14η Γιορτή Μελιού στη Θεσσαλονίκη!

14η Γιορτή Μελιού

Το πιο γλυκό τετραήμερο έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Η 14η γιορτή μελιού ξεκινάει την Πέμπτη, 26 του μηνός.

 

Από τις 26 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενεί την πιο γλυκιά γιορτή! Η 14η γιορτή μελιού έρχεται στο Πάρκο Ξαρχάκου με ελεύθερη είσοδο!.Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του μελιού θα απολαύσουν ποικίλες δραστηριότητες! Εργαστήρια, ενημερώσεις, χοροί, μοναδικές συναυλίες και φυσικά νοστιμότατες γεύσεις μελιών, με ποιοτικό έλεγχο από το εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα προϊόντα όπως, βασιλικός παλτός, γύρη των παραγωγών, κεραλοιφές, κεριά, σαπούνια, παστέλια, ρακόμελα, μέχρι και σοκολατάκια με μέλι.

Η 14η Γιορτή Μελιού ξεκινάει με ενημερώσεις και την τελετή έναρξης. Θα τελειώσει με κεράσματα, συζητήσεις για τη γλυκιά προσφορά της φύσης προς τον άνθρωπο και χορούς. Τη δεύτερη μέρα οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν πώς γίνεται ο τρύγος του μελιού, το κεφάλαιο γιαούρτι με μέλι και θα απολαύσουν μία λαϊκή βραδιά. Το Σάββατο το κοινό θα ενημερωθεί, θα δοκιμάσει λουκουμάδες με μέλι και θα συνεχίσει με ποντιακό γλέντι. Παιδικό διαδραστικό εργαστήριο, κεράσματα, ομάδα κρουστών και θέατρο σκιών δίνουν το καλύτερο τέλος στην πιο γλυκιά γιορτή!

 

Info:

26-29 Οκτωβρίου 26-29 Οκτωβρίου 26-29 Οκτωβρίου 26-29 Οκτωβρίου 26-29 Οκτωβρίου

09:οο- 21:00

Πάρκο Ξαρχάκου Πάρκο Ξαρχάκου Πάρκο Ξαρχάκου Πάρκο Ξαρχάκου Πάρκο Ξαρχάκου

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.