Home / Good Life  / Art & Culture  / Άρρηκτος δεσμός: Από αύριο στους κινηματογράφους!

Άρρηκτος δεσμός: Από αύριο στους κινηματογράφους!

Άρρηκτος δεσμός

Η ταινία Άρρηκτος δεσμός κυκλοφορεί αύριο στους κινηματογράφους! Ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Guy Ritchie. Δείτε το trailer.

 

Από αύριο κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Άρρηκτος δεσμός του Guy Ritchie με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal. Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μία επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν o Tzon γυρίσει στην Αμερική θα μάθει ότι ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο. Τότε θα αποφασίσει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

 

 

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η ταινία Άρρηκτος Δεσμός δεν είναι μία τυπική Guy Ritchie ταινία. Μπορεί να έχει τη δράση, την περιπέτεια και τα εφέ, αλλά η πλοκή της δε βασίζεται εκεί. Είναι μία ανθρώπινη ιστορία για δύο άντρες που φαίνονται αρκετά διαφορετικοί, αλλά αναπτύσσουν μεταξύ τους έναν βαθύ και σημαντικό δεσμό. Ο πρωταγωνιστής δήλωσε ότι ακόμα και αν ενθουσιάζεσαι που παρακολουθείς μία ταινία δράσης, η ιστορία της, στο τέλος, θα σε κάνει να συγκινηθείς. Από αύριο στους κινηματογράφους από την εταιρεία παραγωγής The Film Group.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.