Home / Fashion  / Βρες το bag trend που σου ταιριάζει!

Βρες το bag trend που σου ταιριάζει!

bag
Είτε θέλεις να επενδύσεις σε μία κλασική τσάντα, είτε να προσθέσεις στη συλλογή σου μία statement bag, τα παρακάτω bag trends θα σε βοηθήσουν να βρεις την κατάλληλη για εσένα!

 

Για μία γυναικεία γκαρνταρόμπα, δύο κομμάτια δεν θα είναι ποτέ αρκετά: τα παπούτσια και οι τσάντες! Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς έχουμε δείχνουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες. Για το styling, η σωστή τσάντα μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση,.ενώ μία λάθος επιλογή μπορεί να αποβεί καταστροφική. Για αυτό, λοιπόν, θα ήταν καλό η γκαρνταρόμπα μας να αποτελείται από έναν συνδυασμό κλασικών.και statement bags, έτσι ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε τις εμφανίσεις μας με βάση τις ανάγκες της καθημερινότητας.

 

Τα φετινά trends, που αναδείχθηκαν στις συλλογές Autumn/Winter ’24, χωρίζονται για ακόμα μία χρονιά σε δύο βασικές κατηγορίες: στις oversized και στις mini bags. Ωστόσο, όπως κάθε τάση, έτσι και τα bag trends, έρχονται και φεύγουν,.με αυτήν τη χρονιά να φέρνει στο προσκήνιο τις υφές και τα χρώματα. Είτε θέλεις να επενδύσεις σε μία κλασική τσάντα, είτε να προσθέσεις στη συλλογή σου.μία statement bag, τα παρακάτω trends θα σε βοηθήσουν να βρεις την κατάλληλη για εσένα!

 

Red Alert

Τη φετινή σεζόν, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που πρωταγωνιστεί παντού, from head to toe, και, φυσικά, οι trendsetters δεν άργησαν να ενσωματώσουν τις αποχρώσεις του κόκκινου στα bag trends. Fendi, Valentino και Ferragamo ήταν μόνο μερικοί από από τους οίκους που ανέδειξαν την τάση του κόκκινου στις πασαρέλες του περασμένου Φεβρουαρίου, κάνοντας όλο τον κόσμο να αναζητά την ένταση αυτού του χρώματος και στα αξεσουάρ του! Αν σε φοβίζει το έντονο κόκκινο στις τσάντες, μπορείς να επενδύσεις σε στυλ με πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως αυτές του μπορντό, του cherry red και του red wine.

 

Half moon bag, Lancaster 

 

Le Bisou Ceinture patent leather shoulder bag, Jacquemus 

 
Clutches are back

Μία-όχι και τόσο- άνετη επιλογή, η οποία όμως έχει επιστρέψει δυναμικά, είναι τα clutches. Αυτή η δυναμική επιστροφή αναδείχθηκε κυρίως από Versace, Miu-Miu και N12, brands τα οποία παρουσίασαν αυτό το στυλ ως μία ιδανική επιλογή για το quiet luxury. Για τη φετινή σεζόν, τα clutches μπορούν να φορεθούν τόσο ως πρωινό αξεσουάρ, σε μία πιο oversized εκδοχή, όσο και σε μία βραδινή εμφάνιση, στη metallic και foiled εκδοχή τους.

 

Day Off silver leather clutch bag, The Attico 

bag

 

 

Μάξι τσάντα χιαστί από δέρμα κρακελέ, Massimo Dutti 

 

 
Oversized totes

Ένα από τα πιο πρακτικά bag trends! Τα oversized totes παρουσιάστηκαν πέρυσι τον Φεβρουάριο τόσο από το JW Anderson, όσο και από Jil Sander και Balmain. Αν ψάχνεις, λοιπόν, για μία τσάντα γραφείου, που συνδυάζει την πρακτικότητα και τα τελευταία trends, τότε τα υπερμεγέθη tote θα γίνουν τα go-to πρωινά σου items.

 

Τσάντα ώμου, Calvin Klein

bag

 

Japanese bag classic small, Maison Margiela MM6

 
Chain bags

Η απόλυτη βραδινή τάση, που παρουσιάστηκε από brands όπως Victoria Beckham και οίκους όπως Loewe και Louis Vuitton! Τα chain bags αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή για τα βραδινά μας looks, με τις περισσότερες από αυτές να δίνουν έναν statement χαρακτήρα στα looks μας.

 

Τσάντα ώμου με χάντρες, Zara 

Frayme Mini Zipped Shoulder Bag, Stella McCartney 

 

bag

 

 

 

 

Εσύ, ποια “it” bag θα επιλέξεις; 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @thecarolinelin/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada