Home / Men  / Η Louis Vuitton μετατρέπει τον ήχο σε μία φουτουριστική εμπειρία

Η Louis Vuitton μετατρέπει τον ήχο σε μία φουτουριστική εμπειρία

Η Louis Vuitton
Η πολυτελής τεχνολογική σειρά Horizon της Louis Vuitton εμπλουτίζεται με την ανανέωση του Light Up Speaker, που πρωτοκυκλοφόρησε του 2021.

 

Πριν την ανανέωση του ηχείου, η Louis Vuitton κυκλοφόρησε τη Horizon Light Up,.η οποία περιλάμβανε μία σειρά από ασύρματα ακουστικά, που αναδείχθηκαν από τον απόλυτο συνδυασμό του τρίπτυχου σχεδιασμός,.πολυτέλεια και κορυφαία απόδοση. Τώρα, ο γαλλικός οίκος κυκλοφορεί το Light Up Speaker, με μία ανανεωμένη και άκρως ιδιαίτερη εμφάνιση. Από ό,τι φαίνεται, ο οίκος μόδας εμπνεύστηκε από τον σχεδιασμό των ιπτάμενων δίσκων, συνδέοντας το.στοιχείο του φουτουρισμού με την καθημερινή τεχνολογία και τη μόδα.

Το ηχείο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ πάνω του είναι τοποθετημένο.ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο με το μονόγραμμα LV. Στο πίσω μέρος του ηχείου βρίσκεται μία από τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες του gadget, μία φωτεινή επιγραφή με λουλούδια,.η οποία συμπληρώνεται με την ετικέτα της ονομασίας της Louis Vuitton. Παράλληλα, η προηγμένη εμβυθιστική τεχνολογία 360 μοιρών έρχεται να προσφέρει ισορροπημένο ήχο, μετατρέποντας τη μουσική σε μια μοναδική, πολυαισθητηριακή εμπειρία. Το ηχείο έρχεται μαζί με ένα αποσπώμενο λουράκι, το οποίο βοηθά στη μεταφορά του.

Φυσικά, o οίκος προσφέρει και μία ειδική εφαρμογή, διαθέσιμη για λογισμικά iOS και Android, η οποία περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες και χειριστήρια, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το ηχείο εξ’ αποστάσεως. 

 

www.louisvuitton.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada