Home / Men  / Λινά outfits για stylish εμφανίσεις

Λινά outfits για stylish εμφανίσεις

Λινά outfits
Το λινό είναι αδιαμφισβήτητα το ύφασμα του καλοκαιριού. Δροσερό και αέρινο, προσφέρει άνεση και στιλ σε κάθε formal ή casual εμφάνισή σου. Με ποια key items θα δημιουργήσεις, λοιπόν, τα πιο stylish λινά outfits;

 

Εμείς, κάναμε μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και εντοπίσαμε τα λινά items, που δε θα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι!

 

Total linen

Στο κατάστημα NAVY & GREEN βρήκαμε ένα σακάκι στα χρώματα της άμμου,.από 100% λινό. Ιδανική επιλογή για να είσαι άνετος και κομψός στις βραδινές και πιο επίσημες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

 

Λινά

Μονόχρωμο μπεζ σακάκι από 100% λινό, NAVY & GREEN

 

Για μία street style εκδοχή του αγαπημένου λινού, μπορείς να επιλέξεις αυτό το χακί overshirt από το κατάστημα Massimo Dutti.

 

Λινά

Οvershirt από 100% λινό, Massimo Dutti

 

Στο κατάστημα MANETTI θα βρεις μία ευρεία γκάμα από σύγχρονα, αλλά και διαχρονικά λινά items. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το χακί πουκάμισο, κατάλληλο τόσο για casual, όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.

 

Χακί λινό πουκάμισο, MANETTI

 

Για τις εμφανίσεις σου στο νησί, μπορείς να κάνεις ένα total λινό outfit,.με πρωταγωνιστή το λευκό παντελόνι από το κατάστημα ARISTOTELI BITSIANI, που θα σου προσφέρει άνεση και στιλ.

 

Λινά

Λευκό λινό παντελόνι, ARISTOTELI BITSIANI

 

Αν πάλι θέλεις μία ακόμα πιο αέρινη εμφάνιση, στο κατάστημα RODANOS θα βρεις μία λινή βερμούδα, ιδανική τόσο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες στην πόλη ή το νησί, όσο και για τις εμφανίσεις σου στην παραλία!

 

Βερμούδα από λινό, RODANOS

 

 

Step up your linen game

Τα λευκά sneakers είναι η κατάλληλη επιλογή παπουτσιού, που θα οδηγήσει το στιλ σου… ένα βήμα παραπέρα. Τα Air Max Plus Utility, από το κατάστημα NIKE, κυκλοφορούν σε μία ανανεωμένη εκδοχή, με δυναμικό στιλ, ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες.

 

Λινά

Air Max Plus Utility, NIKE

 

Για τις πιο βραδινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, σου προτείνουμε τα Fresh Foam x More Trail v3, που εντοπίσαμε στο κατάστημα new balance.

 

Λινά

Fresh Foam x More Trail v3, new balance

 

Style to perfection

Φυσικά, για να ολοκληρώσεις τα λινά outfits σου, θα πρέπει να δώσεις αντίστοιχη προσοχή και στην επιλογή των αξεσουάρ. Επίλεξε ένα Apple watch.από το κατάστημα iStorm και προστάτευσε τα μάτια σου με στιλ, με το ζευγάρι γυαλιών ηλίου του οίκου PRADA, που θα βρεις στο κατάστημα MARK AaLEN.

 

Apple Watch Ultra, iStorm

 

Μαύρα μεταλλικά γυαλιά ηλίου Prada, MARK AaLEN

 

 

Last stop

Μετά τις αγορές σου, σίγουρα θα χρειαστείς κάτι νόστιμο, για να ανακτήσεις δυνάμεις. Στο ψητοπωλείο λάδι και ρίγανη θα ανακαλύψεις δεκάδες απολαυστικές γευστικές προτάσεις, για να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη. Εμείς σου προτείνουμε τα χειροποίητα σουβλάκια, τις καλαμποκίσιες πίτες και τις λαχταριστές ψητές πατάτες του! Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς…

 

λάδι και ρίγανη

 

Εσύ, ποια λινά items θα επιλέξεις από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos για να ντύσεις το καλοκαίρι σου με στιλ;

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada