Home / Fashion  / Η Lana Del Rey γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τα SKIMS

Η Lana Del Rey γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τα SKIMS

Lana Del
Για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lana Del Rey συμμετέχει στην πιο κινηματογραφική καμπάνια των SKIMS, δηλώντας και επίσημα πλέον fan του brand!

 

Μετρώντας αντίστροφα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα SKIMS παρουσίασαν.τη νέα τους καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Lana Del Rey. Η Kim Kardashian – CEO των SKIMS – δε σταματά να μας εκπλήσσει τόσο με τις συλλογές της,.όσο και με τις συνεργασίες της για το brand της.

 

 Lana Del

 

Η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνιδα πόζαρε πίσω από τον φακό της Nadia Lee Cohen. Η φωτογράφος, σε συνεργασία με το creative και το marketing team του brand, “εκμεταλλεύτηκε”.την ιδιαίτερη κινηματογραφική αισθητική που εκπέμπει η Lana Del Rey,.δημιουργώντας ένα αισθησιακό αποτέλεσμα, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

“Είμαι μεγάλη θαυμάστρια των SKIMS ήδη από την αρχή της δημιουργίας τους, οπότε το να εμφανίζονται στην καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου είναι τόσο συναρπαστικό”, ανέφερε η Del Rey, σχετικά με τη μεταξύ τους συνεργασία. “Η συλλογή τους είναι τόσο όμορφη και ονειρική, γεγονός που έκανε τη συνεργασία με τη Nadia Lee Cohen στο δημιουργικό τόσο διασκεδαστική. Ελπίζω να την αγαπήσετε όσο και εγώ.”

 

 

Η Valentine’s συλλογή των SKIMS θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Ιανουαρίου στο official site του brand.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada