Home / Beauty  / Η σωστή σειρά για να εφαρμόζεις τα skincare προϊόντα!

Η σωστή σειρά για να εφαρμόζεις τα skincare προϊόντα!

skincare προϊόντα

Δε φτάνει μόνο να έχεις τα σωστά skincare προϊόντα , αλλά να τα εφαρμόζεις και με την κατάλληλη σειρά. Ανακάλυψε ποια είναι!

 

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Τι χρειάζεσαι για να έχεις ένα υγιές και λαμπερό δέρμα; Σωστή διατροφή, καλή ψυχολογία, επισκέψεις στον δερματολόγο και καλά skincare προϊόντα. Τι άλλο; Να τα εφαρμόζεις και με σωστή σειρά! Η τάξη στη ρουτίνα περιποίησης σου είναι σημαντική, καθώς ο τρόπος και η σειρά που εφαρμόζουμε κάθε beauty product είναι πολύ σημαντικός, ώστε να δράσουν αποτελεσματικά. Το σωστό layering μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

 

Θα καταφέρεις να δεις γρηγορότερα τα οφέλη που πρόκειται να προσφέρουν. Ξεκίνα με τον διπλό καθαρισμό. Με micellar water και έπειτα με το cleanser που έχεις, κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Το επόμενο βήμα είναι το toner. Αφαιρεί τη λιπαρότητα και μπορεί να διορθώσει το συνολικό texture της επιδερμίδας σου. Σειρά έχει η κρέμα ματιών. Έπειτα ξεκινάνε τα serums! Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδα σου εφάρμοσε και το κατάλληλο προϊόν!

 

 

Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη, μετά θα χρειαστείς και ένα serum ρετινόλης και τέλος 3 φορές την εβδομάδα ένα απολεπιστικό προϊόν. Η ρετινόλη πρέπει να εφαρμόζεται μόνο το βράδυ, ενώ για το πρωί μπορείς να επιλέξεις ένα serum με νιασιναμίδη. Τελευταίο βήμα της βραδινής ρουτίνας είναι η ενυδατική κρέμα! Για το πρωί μην ξεχνάς ότι μετά την ενυδάτωση είναι πολύ σημαντικό το αντηλιακό.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.