Home / Beauty  / Η Iris Van Herpen συνεργάζεται με την Aveda!

Η Iris Van Herpen συνεργάζεται με την Aveda!

Iris Van
Η πρώτη συνεργασία ομορφιάς της Iris Van Herpen είναι γεγονός! Το fashion brand ένωσε τις δυνάμεις του με την Aveda και κυκλοφόρησαν μία κοινή συλλογή για τα μαλλιά!

 

Η Ολλανδή σχεδιάστρια Iris van Herpen ένωσε τις δυνάμεις της με το brand Aveda και παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή ομορφιάς. Γνωστή για τα πρωτοποριακά και τρισδιάστατα σχέδια της, η σχεδιάστρια ξεπερνάει τα όρια μεταξύ δημιουργικότητας και καινοτομίας. Τώρα, μαζί με το γνωστό hair brand παρουσιάζουν ένα set με φουτουριστικά αξεσουάρ μαλλιών. Η limited συλλογή θα είναι διαθέσιμη λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή εορταστική περίοδο.

 

 

Τα εκπληκτικά αξεσουάρ μαλλιών με την υπογραφή της Iris Van Herpen και της.Aveda είναι σχολαστικά κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο ορείχαλκο, εξασφαλίζοντας ευελιξία για όλους τους τύπους μαλλιών. Μαζί με τα αξεσουάρ δημιούργησαν και μία οικολογική τσάντα καλλυντικών, κατασκευασμένη σε ποσοστό 65% από ανακυκλώσιμα υλικά, αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση των brands για βιωσιμότητα.

 

 

Εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και τη γέννηση των αστέρων, η πρώτη hair συλλογή της.Iris δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από παραμυθένια. Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να την ανακαλύψουμε καλύτερα!. Εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και τη γέννηση των αστέρων, η πρώτη hair συλλογή της Iris δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από παραμυθένια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.