Home / Good Life  / Η Places+Faces δίνει νέα όψη στο αγαπημένο Havana Club

Η Places+Faces δίνει νέα όψη στο αγαπημένο Havana Club

Places+Faces και Havana Club συναντιούνται ξανά και επιστρέφουν μετά από χρόνια στην Αβάνα, εκεί που πρωτοξεκίνησε η συνεργασία τους.

Τα δύο brands ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά το 2019, λανσάροντας ένα limited edition μπουκάλι, μία capsule συλλογή ρούχων, αλλά και κυκλοφορώντας βίντεο με τους Tommy Genesis, Kelvyn Colt και Dough-Boy, που γυρίστηκε στην τοποθεσία στην Αβάνα. Το 2023 ήταν η τέλεια αφορμή για να συναντηθούν ξανά η Places+Faces και το Havana Club, για την επέτειο δέκα χρόνων της πρώτης.

 

 

Ως μέρος της συλλογής, η Places+Faces παρουσιάζει ένα επανασχεδιασμένο μπουκάλι ρούμι επταετούς παλαίωσης του Havana Club. Αντλώντας τη ζεστασιά της Κούβας, το μοναδικό αυτό μπουκάλι φέρει μια ετικέτα που διαθέτει μια παλέτα αποχρώσεων που μας “ταξιδεύει” στην Αβάνα, όπως το Aqua Blue και οι λεπτομέρειες του λευκού, σε αντίθεση με ένα έντονο κίτρινο. Στην κορυφή, τα μοτίβα σε χρυσό, υποδηλώνουν τις ακτίνες του ήλιου.

 

Places+Faces

 

Places+Faces

 

Παράλληλα με το νέο μπουκάλι, το lifestyle brand κυκλοφόρησε επίσης μια capsule συλλογή με hoodies και μπλουζάκια. Ενσωματώνοντας τις φρέσκες αποχρώσεις του μπουκαλιού, τα κομμάτια έχουν ντεγκραντέ αποχρώσεις, από μπλε έως κίτρινο με επώνυμα prints.

 

“Η πρώτη μας συνεργασία με το Havana Club ήταν μια κυκλοφορία μόνο για φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, μη  ευρέως προσβάσιμη στο κοινό, και γι’ αυτό θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μπουκάλι που να αναφέρεται σε αυτό το πρώτο σχέδιο, λέει ο συνιδρυτής του Places+Faces, Ciesay. “Το μπουκάλι του Havana Club ήταν μαύρο και το μεσαίο λογότυπο ήταν μπλε με κίτρινες λεπτομέρειες. Παίρνοντας το μπλε από τη μέση, το μεταφέραμε σε ολόκληρη την ετικέτα και προσθέσαμε χρυσά σύμβολα. Όταν ο καταναλωτής κρατά το μπουκάλι, μπορεί να νιώσει το σχέδιο, να το δει. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη αίσθηση.”

 

 

Αναζητήστε το Places+Faces x Havana Club μπουκάλι εδώ. Και ξαφνικά… Χορεύετε ξυπόλητοι στην Κούβα!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath