Home / Good Life  / Art & Culture  / Το σκοτεινό trailer από το The Killer σηματοδοτεί την επιστροφή του David Fincher!

Το σκοτεινό trailer από το The Killer σηματοδοτεί την επιστροφή του David Fincher!

The Killer
Ο σκηνοθέτης που μας χάρισε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες, ο David Fincher επιστρέφει αυτήν τη φορά για το Netflix με την ταινία The Killer. 

 

Η άγρια, σκοτεινή, αγωνιώδης και πάντα ευρηματική σκηνοθετική ματιά του David Fincher επιστρέφει στις οθόνες. Ο δημιουργός μερικών από των πιο εμβληματικών ταινιών του κινηματογράφου, όπως Fight Club, The Social Network, Gone Girl και Zodiac, κάνει δυναμικό comeback στη δημιουργία ταινιών.  Ο σκηνοθέτης είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία της τόσο πετυχημένης σειράς Mindhunter. Το σενάριο της νέας του ταινίας The. Killer βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matzσε διασκευή του Adrew Kevin Walker.

 

 

Ο Michael Fassbender θα πρωταγωνιστεί ως τον μοναδικό  Hitman. Υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος μετά από μία αστοχία θα έρθει σε σύγκρουση με τα αφεντικά του και όλα αυτά θα οδηγήσουν στο να ξεκινήσει ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό. Ο ηθοποιός κάνει και το προσωπικό του comeback, καθώς η τελευταία του ταινία ήταν το X-men: Dark Phoenix του 2019.  Μαζί με τον Fassbender συμμετέχουν στην ταινία και οι: Tilda Swinton,.Arliss Howard, Kerry O’ Malye, Sala Baker, Sophie Charlotte και Charles Parnell.

 

Η νέα ταινία του David Fincher, The Killer, θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις.28 Οκτωβρίου και θα είναι παγκόσμια διαθέσιμο στις 10 Νοεμβρίου στο Netflix.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.