Home / Beauty  / Πρέπει να κάνουμε απολέπιση σώματος τον χειμώνα;

Πρέπει να κάνουμε απολέπιση σώματος τον χειμώνα;

απολέπιση σώματος

Το body care δεν πρέπει να μας αφορά μόνο το καλοκαίρι! Η απολέπιση σώματος είναι must και τον χειμώνα. Δείτε γιατί παρακάτω!

 

Με την έλευση της εποχής του χειμώνα, “κρύβουμε” το σώμα μας με ρούχα και ξεχνάμε να το φροντίσουμε σωστά. Επικεντρωνόμαστε μόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, κάτι που είναι λάθος. Το πιο απλό, αλλά απαραίτητο, βήμα που θα ανανεώνει το σώμα μας είναι η ενυδάτωση φυσικά! Ποιο είναι, όμως, το step που θα κάνει τη διαφορά; Η απολέπιση σώματος θα σου χαρίσει την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι όλο τον χρόνο! Αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Κάνοντας scrub 2-3 φορές την εβδομάδα θα ανακαλύψεις ότι τίποτα δε συγκρίνεται με ένα απαλό δέρμα.

 

 

Γιατί, όμως, αξίζει να την εντάξουμε στη skin care ρουτίνα μας; Η κίνηση που θα κάνεις για να απλώσεις το scrub– το απαλό μασάζ- θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Συνεπώς θα μειώσεις την κυτταρίτιδα και θα αποτρέψεις σε έναν βαθμό την εμφάνισή της. Διατηρώντας το δέρμα λείο και σφριγηλό, αποφεύγεται και η πρόωρη γήρανση του. Παράλληλα, θα βοηθήσει και στην αντιμετώπιση της ακμής του σώματος. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να προσέξετε να μη χρησιμοποιείτε σκληρά απολεπιστικά.

 

 

Έχοντας τελειώσει την απολέπιση σώματος, θα δεις στη συνέχεια ότι όταν εφαρμόσεις ένα body lotion θα απορροφηθεί καλύτερα και θα αφήσει το δέρμα πολύ πιο απαλό. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και έχετε τέλεια επιδερμίδα χειμώνα καλοκαίρι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.