Home / Men  / Η Loro Piana SS24 collection εμπνέεται από την Ιαπωνική δεξιοτεχνία!

Η Loro Piana SS24 collection εμπνέεται από την Ιαπωνική δεξιοτεχνία!

Loro
Το brand Loro Piana συνδέει τη φρέσκια και αναγεννησιακή ενέργεια της σεζόν Spring/Summer με την αγνότητα της Ιαπωνικής δεξιοτεχνίας.

 

 

Μία από τις πιο όμορφες και κομψές ανδρικές συλλογές που είδαμε για την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Το brand Loro Piana κυκλοφόρησε μία καινούργια σειρά ένδυσης, μέσα από έναν σχεδιαστικό διάλογο με την κουλτούρα της Ιαπωνίας. Αιώνιες τεχνικές και υφάσματα και Ιαπωνικά έργα τέχνης που απέδιδαν με αρμονικό τρόπο το πώς η τέχνη ανταποκρίνεται στον κόσμο. Η νέα συλλογή βλέπει την Ιταλική μάρκα πολυτέλειας να ενσωματώνει τις αξίες αυτές μέσα από τέσσερις καθοριστικούς παράγοντες. Πολυπλοκότητα, υφή, λεπτή χειροτεχνία και block prints.

Σε όλο το μήκος της συλλογής, οι σιλουέτες μεταμορφώνονται μέσα από τη μέθοδο του draping. Τα blazers γίνονται πιο χαλαρά χάρη στις oversized αναλογίες του, ενώ τα blousons και τα jackets, είναι μακρόστενα με μία πιο efortless αίσθηση ροής. Οι φαρδιές βερμούδες ολοκληρώνουν τα looks! Εκλεπτυσμένα outfits που αναδεικνύουν τη δύναμη της ήσυχης πολυτέλειας, με επιρροές από την Ιαπωνική δεξιοτεχνία.

Loro

O Loro Piana κυκλοφόρησε τη συλλογή τη διάρκεια της Milan Fashion Week. Ενίσχυσε το drop με τη δημιουργία ενός χώρου που έμοιαζε με ιαπωνικό αρτοποιείο, παρουσιάζοντας τα νέα ρούχα και εδέσματα της ιαπωνικής κουζίνας. Πολυπλοκότητα, υφή, λεπτή χειροτεχνία και block prints.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.