Home / Men  / Grooming  / Το Humanrace παρουσιάζει τη 7D Gel σειρά!

Το Humanrace παρουσιάζει τη 7D Gel σειρά!

Humanrace

Το Humanrace του Pharrell Williams κυκλοφορεί δύο νέα προϊόντα, ένα hyaluronic acid cleanser και ένα set ενυδάτωσης.

 

Ο Pharrell Williams και η δερματολόγος Dr. Elena Jones ενισχύουν το brand Humanrace, κυκλοφορώντας δύο νέα προϊόντα. Προσελκύουν τόσο του λάτρεις της περιποίησης του δέρματος, όσο και αυτούς που επιθυμούν μία minimal skincare ρουτίνα. Το πρώτο drop ήταν σχεδιασμένο ώστε η ρουτίνα περιποίησης σας να διαρκεί τρία λεπτά και αυτός ο κανόνας διατηρήθηκε και στην τελευταία σειρά. Η 7D Gel Facial set είναι μία σειρά που περιλαμβάνει δύο νέα προϊόντα, το 7D Retrograde Gel Cleanser και το 7D Mystifying Gel Moisturizer.

 

 

Και τα δύο δημιουργήθηκαν με το 7D υαλουρονικό οξύ της μάρκας, το οποίο ονομάστηκε έτσι χάρη στα επτά μοριακά συστατικά που εμπεριέχει. Το ελαφρύ cleanser παρέχει απαλό και πλούσιο αφρό για να απομακρύνει τους ρύπους, χωρίς να κάνει το δέρμα υπερβολικά ξηρό. Η ενυδατική κρέμα εισχωρεί στα δερμικά στρώματα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και σφριγηλό.

 

 

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα μας προιόντα gel. Από τη στιγμή που τα δοκίμασα ένιωσα ότι έχουν κάτι ξεχωριστό. Η υφή τους και η αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα είναι πραγματικά οι καλύτερες”, δήλωσε ο ιδρυτής.

 

 

Η νέα σειρά από Humanrace κυκλοφόρησε σήμερα!

www.humanrace.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.