Home / Fashion  / Η Fendi κυκλοφορεί beachwear συλλογή εμπνευσμένη από τα ζώδια

Η Fendi κυκλοφορεί beachwear συλλογή εμπνευσμένη από τα ζώδια

Fendi beachwear

Μία νέα συλλογή με beachwear κομμάτια, εμπνευσμένη από την αστρολογία, κυκλοφορεί από τον οίκο Fendi.

 

 

H Fendi είναι έτοιμη για ένα glam και διασκεδαστικό καλοκαίρι! Εμπνευσμένη από την αστρολογία, η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη στο beachwear. O high fashion οίκος επέλεξε για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την πάντα εντυπωσιακή Irina Shayk. Για τη φετινή beach wear το brand ανέτρεξε στις συλλογές 1990 και 1993, τις οποίες σχεδίασε ο αείμνηστος Karl Lagerfeld. Συνδύασε τους αρχικούς κώδικες με τους σύγχρονους και με τα αθλητικά κομμάτια που εισήγαγε ο Kim Jones.

 

 

Περιλαμβάνονται μαγιό φτιαγμένα από ανακυκλωμένο Lycra, ντραπέ σατέν καφτάνια, φορέματα και μπλούζες. Τα κομμάτια φέρουν ονόματα ζωδίων στα αγγλικά και στα ιταλικά, καθώς και τα σήματά τους όπως είχαν σχεδιαστεί αρχικά από τον Lagerfeld. Μία σειρά από πλεκτά, όπως κορσέ φορέματα με ένθετα διπλού.F, μπλούζες από κασμίρ, κομμάτια με ηλιόλουστες αποχρώσεις και denim συμπληρώνουν την καινούργια beach wear collection. Fendi beachwear

 

Fendi beachwear

 

Στο κεφάλαιο των αξεσουάρ κυριαρχούν οι τσάντες Peekaboo και Baquette, κεντημένες με αστρολογικά μοτίβα και σχεδιασμένες από τη Silvia Venturini Fendi. Η Delfina Delettrez Fendi ανέλαβε τα κοσμήματα, δημιουργώντας γούρια που μπορούν να φορεθούν και ως σκουλαρίκια, αλλά και ως κολιέ. Ανακαλύψτε την τέλεια beachwear συλλογή μέσα από το official site. 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.