Home / Men  / Η DIRTY LAUNDRY παρουσιάζει την πρώτη AI καμπάνια της!

Η DIRTY LAUNDRY παρουσιάζει την πρώτη AI καμπάνια της!

DIRTY LAUNDRY
To fashion brand DIRTY LAUNDRY πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την καμπάνια ΑW 23-24 με χρήση εντυπωσιακά “αληθινής” ΑΙ τεχνολογίας.

 

Για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-24, το fashion brand DIRTY LAUNDRY,.που βρίσκεται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με τις τάσεις και τις εξελίξεις, πρωτοπορεί και πάλι με μια εντυπωσιακή καμπάνια εξολοκλήρου φτιαγμένη ψηφιακά, κάνοντας χρήση mixed media,.meta world και τελευταίας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης!

 

 

Το brand είναι γνωστό για τα premium casual ρούχα της, σε minimal γραμμές, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και ειδική επεξεργασία χρωμάτων. Τα fashion essentials του brand έχουν αγγίξει όσους ζουν έντονα τη σύγχρονη καθημερινότητα,.αναζητούν την διαφορετικότητα και θέλουν να κυκλοφορούν allday με άνεση, στιλ και αυτοπεποίθηση.

 

 DIRTY LAUNDRY

 

Φέτος κυριαρχούν οι ανανεωμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στα αγαπημένα tshirt, τα crewneck φούτερ,.τα άνετα παντελόνια, τις hoodie ζακέτες, τα overshirts και τα alltime classic bomber jackets, κομμάτια τα οποία έκαναν το brand δημοφιλές και talkofthetown.

 

 

Την εμπειρία ολοκληρώνει το χαρακτηριστικό άρωμα του brand, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο.σε μορφή freshener και σε μαλακτικό για το πλυντήριο, έτσι ώστε να μην ξεθωριάζει ποτέ αυτή η πρώτη ανάμνηση. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα DIRTY LAUNDRY.

 

Εξερευνήστε τη συλλογή AW 23-24 στο e-shop της DIRTY LAUNDRY.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada