Home / Good Life  / Διεθνής Ημέρα Μπύρας με 3 μοναδικά φεστιβάλ!

Διεθνής Ημέρα Μπύρας με 3 μοναδικά φεστιβάλ!

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Μπύρας και τι καλύτερο από τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, πάντα με μία παγωμένη μπύρα στο χέρι;

Η Διεθνής Ημέρα Μπύρας είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλους τους λόγους.για τους οποίους την αγαπάμε τόσο πολύ, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Τρία μοναδικά φεστιβάλ είναι εδώ για να μας δροσίσουν και να μας χαρίσουν.όμορφες βραδιές γεμάτες γεύση και μουσική!

 

1. 3rd Peloponnese Beer Festival only craft 

Τρεις μέρες γεμάτες με ελληνική χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food, συναυλίες και θετική ενέργεια υπόσχεται το Peloponnese Beer,.καθώς η Dream Team της Ελληνικής Ζυθοποιίας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα για 3 μέρες (4, 5 και 6 Αυγούστου), στο 3rd Peloponnese Beer Festival only craft.

 

Πρόκειται για μια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου, γεύσεων και μουσικής,.όπου συμμετέχουν αποκλειστικά ελληνικές Ζυθοποιίες με περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας.

 

 

Σήμερα, η πρώτη μέρα, ανοίγει με τις μουσικές μπάντες Dr Atomic Band και 48ORES ft Lukia και ξεκινά ένα μεγάλο πάρτυ με funk, soul, blues, disco, house.και όλα τα είδη της μουσικής που έχουν αγαπήσει άνθρωποι κάθε εθνικότητας, ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας.

 

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 5 Αυγούστου, θα ακολουθήσουν οι μουσικές μπάντες Ακροβάτες Band & Κούπες Band. Έντεχνη, pop rock μουσική σκηνή, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα με το κλαρίνο και την γκάιντα να πρωταγωνιστούν αποδοσμένα σε ροκ ρυθμούς! Η τρίτη μέρα, Κυριακή 6 Αυγούστου, ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους Koza Mostra!

 

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 19:00 μ.μ στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής).

 

www.peloponnesebeerfestival.gr

 

2. 6ο Meliti Beer Festival 

Για 6η χρονιά ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος “Μελιτεύς” Μελίτης διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2016 ως μια μικρή προσπάθεια του συλλόγου να ενώσει νέους και μεγαλύτερους μέσα από τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις,.τη μουσική και την μπύρα, καταφέρνοντας να αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για τη Μελίτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

 

Η οργανωτική επιτροπή, έχοντας αισιόδοξες βλέψεις το φεστιβάλ αυτό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και σιγά σιγά με την συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου, να καταστεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο στον καλλιτεχνικό χώρο της Φλώρινας,.σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας και να απολαύσετε κρύες μπύρες και υπέροχες μουσικές!

 

 

Σήμερα, 4 Αυγούστου εμφανίζονται οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, οι οποίοι επιστρέφουν για ακόμα ένα καλοκαίρι.στην αγαπημένη τους συνήθεια: ξαναβγαίνουν στο δρόμο, σε ένα summer tour γεμάτο δυναμισμό, κέφι και ενέργεια. Ώρα έναρξης 21:00 μ.μ.

 

Το Σάββατο 5 Αυγούστου είναι η σειρά των ΠΥΞ-ΛΑΞ, οι οποίοι τραγουδούν για τις “παλιές” και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους,.αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα…  Ώρα έναρξης 21:00 μ.μ.

 

 

Τέλος, την Κυριακή 6 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι Droulias Brothers, οι οποίοι με όπλο το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάει στο αίμα τους,.προκαλούν χαμό σε κάθε τους εμφάνιση! Μαζί τους οι Άνω Κάτω, μια λαϊκή μπάντα με βάση τη Θεσσαλονίκη. Ώρα έναρξης 21:00 μ.μ.

 

***Επιπρόσθετα, έχει προγραμματιστεί πρόσκληση του “Εθελοντισμός Ανδρόνικος” στην προσπάθεια που γίνεται για ενημέρωση και εγράφη νέων δοτών μυελού των οστών.

 

3. Thessaloniki Beer Festival

Το Thessaloniki Beer Festival επιστρέφει στην πόλη από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ.

 

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει περισσότερα από 30 Beer Kiosks,.150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, 2 Music Stages και ειδικά διαμορφωμένο Street food area. Για 4 μέρες λοιπόν θα ζωντανέψει ένα “μεθυστικό” χωριό με εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες και πολύ μα πάρα πολύ μουσική. 

 

Επιπλέον, θα υπάρχουν 8 Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους,.όπως Burger, pizza, hot dogs, καπνιστά κρέατα, tacos, fried chicken κ.α.

 

 

Για ακόμα μια χρονιά στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιία,.που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση,.φέρνοντας στη διοργάνωση τις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις τους.

 

Η έναρξη προβλέπεται εκρηκτική όταν θ’ ανέβουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου.στο Live stage οι Planet of Zeus, το σπουδαίο heavy rock & metal συγκρότημα από την Αθήνα. 

 

Το πρόγραμμα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και την επόμενη μέρα (1/9) με τη psychedelic rock απόλαυση που προσφέρουν οι Naxatras,.ανεβαίνοντας στη σκηνή μετά το γνωστό Garage & Rock ‘n’ roll show των Reverend Beasts. 
 
 
To Σάββατο 2/9 ακολουθεί με ένα από τα σπουδαιότερα Reggae συγκροτήματα της χώρας, τους Fundracar, ενώ λίγο πριν θα εμφανιστεί ο Negros tou Moria. Τέλος, την Κυριακή 3/9 το Festival υποδέχεται τους Xaxakes, το συγκρότημα που αγκάλιασε γλυκά pop, electronica και Jazz.και ολοκληρώνεται με τους Χατζηφραγκέτα και το punk, funk, rock, pop και cult μοναδικό τους ηχητικό κράμα. 
 
 

We are the beer lovers!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath