Home / Fashion  / Φανταστικοί τρόποι για να φορέσεις τα loafers σου!

Φανταστικοί τρόποι για να φορέσεις τα loafers σου!

Φανταστικοί τρόποι

Αναρωτιέσαι πώς να φορέσεις τα loafers σου; Αυτοί οι φανταστικοί τρόποι που έχουμε να σου προτείνουμε αξίζουν την προσοχή σου!

 

Στις πρώτες θέσεις των shoe trends θα βρούμε τις μπαλαρίνες, τα kitten heels και τις knee high μπότες. Ωστόσο, η δυναμική των preppy και quiet luxury τάσεων, δεν άφησαν τα loafers εκτός. Τα παπούτσια που λατρέψαμε να φορούμε πέρυσι είναι ακόμα μία χρονιά εδώ! Κάθε fashion girl έχει και από ένα ζευγάρι στην ντουλάπα του. Βλέποντας τη μεγάλη άνοδό τους, τα brands δημιουργούν διαφορετικές παραλλαγές, για να μπορέσετε να τα υιοθετήσετε με διαφορετικούς τρόπους. Κάθε fashion girl έχει και από ένα ζευγάρι στην ντουλάπα του.

 

Είναι άνετα και αρκετά ευκολοφόρετα, καθώς μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε piece της ντουλάπας σου, αλλά και σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, η fashion influencer Emili Sindlev τα φόρεσε άκρως πετυχημένα ακόμα και με αθλητική μπλούζα,basketball hat και army printed T-shirt. Εμπνευστείτε από τις Γαλλίδες και συνδυάστε τα loafers με ένα blue jean, ένα bodysuit και ένα straight blazer!

 

Οι παρακάτω φανταστικοί τρόποι αποτελούν το κατάλληλο inspo για να φορέσεις τα loafers! Οι παρακάτω φανταστικοί τρόποι αποτελούν το κατάλληλο inspo για να φορέσεις τα loafers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram  All photos source Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.