Home / Cozyhome  / Το βιβλίο Modernist Icons εξερευνά τη σύγχρονη φύση του design!

Το βιβλίο Modernist Icons εξερευνά τη σύγχρονη φύση του design!

Στο καινούργιο βιβλίο του Gestalten, το Modernist Icons, εξερευνάται η μοντέρνα αισθητική του mid century σε αρχιτεκτονική και design.

Το Modernist Icons είναι το καινούργιο βιβλίο του. Gestalten το οποίο, μέσα από εκπληκτικές εικόνες, διερευνά τον μοντέρνο σχεδιασμό του μέσου αιώνα, αλλά και το πώς άντεξε ως στυλ. Μέσα από μία εις βάθος εξέταση των εσωτερικών επίπλων και χώρων παρουσιάζει όσα καθόρισαν αυτήν την απεικόνιση και την εξέλιξή τους με την πάροδο του χρόνου. Ο μοντερνισμός είναι ένα κίνημα που έλαβε χώρα από τη δεκαετία του 1930 μέχρι τη δεκαετία του 1960. Έδωσε έμφαση στην απλότητα, τις καθαρές γραμμές και την ενοποίηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η μεταπολεμική αισιοδοξία, οι τεχνολογικές εξελίξεις και η εστίαση στην πρακτικότητα συνέκλιναν στη δημιουργία εμβληματικών επίπλων και αρχιτεκτονικών θαυμάτων. Το Modernist Icons απεικονίζει το πώς μέχρι και σήμερα, το κίνημα είναι συνώνυμο της προόδου, της καινοτομίας και της απόκλισης από τα παραδοσιακά πρότυπα σχεδιασμού. Φυσικά, το βιβλίο αποτελεί και έναν πίνακα έμπνευσης για όσους θέλουν να εφαρμόσουν το συγκεκριμένο στυλ στους εσωτερικούς χώρους. Παρουσιάζονται έργα από κορυφαίους designers όπως, Le Corbusier,.Mies van der Rohe, Lina Bo Bardi και John Lauthier. Παρουσιάζονται έργα από κορυφαίους designers όπως, Le Corbusier, Mies van der Rohe, Lina Bo Bardi και John Lauthier.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.