Home / Cozyhome  / Η Winter Hues συλλογή της NEF-NEF απογειώνει το χειμερινό coziness!

Η Winter Hues συλλογή της NEF-NEF απογειώνει το χειμερινό coziness!

Ο χειμώνας αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας, παρέα με τη Winter Hues συλλογή της NEF-NEF Homeware!

 

 

Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα του χειμώνα, η νέα NEF-NEF.Homeware συλλογή είναι σχεδιασμένη για τη δημιουργία μίας ζεστής και όμορφης ατμόσφαιρας. Ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή του χρόνου για να απολαύσουμε τη ζεστασιά, την ηρεμία και τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Χάρη στην καινούργια και μοναδική Winter Hues.Collection του brand, θα μετατρέψετε τον χώρο σας σε ένα προσωπικό καταφύγιο χαράς και γαλήνης. Η απαλή υφή γούνας, η πολυτέλεια του βελούδου και του βαμβακοσατέν, το αξεπέραστο στυλ του κοτλέ,.η άνεση της φανέλας και η φυσική αίσθηση του βαμβακερού υφάσματος χαρίζουν τη ζεστασιά και την καλαισθησία που αναζητούμε.

 

 

Τα θερμά χρώματα ενώνονται αρμονικά με τις γήινες αποχρώσεις και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει! Το ασημί και το χρυσό πρωταγωνιστούν στα αξεσουάρ, δίνοντας έναν statement χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού! Επιρροές από τα 60s, 70s και 80s – florals, γεωμετρικές γραμμές και αυστηρή, αλλά γοητευτική λιτότητα – κάνουν τη.Winter Hues συλλογή κατάλληλη για κάθε σπίτι! Κάθε κομμάτι της σειράς, από αρωματικά κεριά, χαλιά, κουβέρτες, μέχρι και τραπεζομάντηλα, της.NEF-NEF collection ικανοποιούν την ανάγκη για ευελιξία και την επιθυμία για όμορφους χώρους!

 

Winter Hues Winter Hues

 

Εμπνευστείτε από τη χειμωνιάτικη συλλογή NEF-NEF Homeware, για ένα σπίτι που απολαμβάνεις να ζεις την κάθε στιγμή!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.