Home / Cozyhome  / Η Anthropologie αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του μινιμαλισμού

Η Anthropologie αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του μινιμαλισμού

Η Anthropologie
Για την πιο πρόσφατη συλλογή της, η Anthropologie συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια Erin Fetherston. Πρόκειται ουσιαστικά για το ντεμπούτο της επωνυμίας στον χώρο της διακόσμησης σπιτιού, το οποίο αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του μινιμαλισμού.

 

Ακολουθώντας τις τάσεις που θέλουν τον μινιμαλισμό να είναι-για ακόμα μία χρονιά-στο επίκεντρο του home décor, η Anthropologie: Dulcette προσέγγισε την Αμερικανίδα fashion designer Erin Fetherston, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της στον κόσμο του design.

 

 

Για το ντεμπούτο της, η Anthropologie δημιούργησε κομψά και λειτουργικά έπιπλα, σε γήινες αποχρώσεις-απόλυτα ταιριαστές για τη σεζόν που έπεται. Εκτός από το στοιχείο του μινιμαλισμού-που είναι εμφανές στα κομμάτια της.νέας συλλογής-ο σχεδιασμός των επίπλων και των διακοσμητικών συνδυάζονται αρμονικά με τη ρομαντική αισθητική της Erin Fetherston. Πιο συγκεκριμένα, τα “ζεστά” deco στοιχεία, κατασκευασμένα ως επί το πλείστον από φυσικά υλικά,.σε συνδυασμό με το ροζ μάρμαρο και τις βελούδινες υφές των επίπλων και των μαξιλαριών, δίνουν μία παριζιάνικη αύρα στον χώρο. 

 

Η Anthropologie Η Anthropologie

 

Το μινιμαλιστικό στοιχείο της συλλογής αναδεικνύεται κυρίως μέσα από τα βάζα, τα οποία έρχονται σε υπόλευκες αποχρώσεις. Η νέα συλλογή της Antropologie: Dulcette έρχεται να κοσμήσει με χάρη κάθε γωνιά του σπιτιού των design lovers,.μετατρέποντας τον προσωπικό τους χώρο σε μία ρομαντική και ήσυχη “φωλιά”.

 

Η Anthropologie

 

 

www.anthropologie.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada