Home / Beauty  / Το Café Rose της Tom Ford προορίζεται για τους λάτρεις του καφέ!

Το Café Rose της Tom Ford προορίζεται για τους λάτρεις του καφέ!

Café Rose
Η Tom Ford Beauty ανανεώνει τη σειρά με τα αρώματά της, παρουσιάζοντας το νέο Café Rose, εμποτισμένο με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ!

 

Η Tom Ford Beuty παρουσιάζει τη νέα της προσθήκη στη σειρά των γυναικείων αρωμάτων της. To Café Rose αντανακλά τον αχαλίνωτο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου, εμποτισμένου με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ. Τα αποστάγματα από τριαντάφυλλο και μαύρο καφέ.προσδίδουν στην δημιουργία σαγηνευτικό βάθος, ενώ οι νότες από rose absolute και ylang ylang αποκαλύπτουν την αστραφτερή λάμψη των λουλουδιών. Παράλληλα, ο κόλιανδρος, το πατσουλί και το πικάντικο κάρδαμο.αποτυπώνουν την καυτή ζεστασιά τους στα ακόρντα ρητίνης θυμιάματος και σανταλόξυλου.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με την Tom Ford Beauty το νέο Café Rose “αιχμαλωτίζει τον αδάμαστο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου, ο οποίος εμπλουτίζεται με την απροσδόκητη πινελιά του σκούρου καφέ”.

 

Το νέο άρωμα προσφέρεται σε ένα ημιδιαφανές, σε απόχρωση ζεστό ροζ, μπουκάλι με μεταλλικό πώμα σε violet bronze τόνους. Αυτό το πολυτελές άρωμα για γυναίκες διατίθεται σε συσκευασίες των 30mL, των 50mL καθώς και των 100mL.

 

 

Το Café Rose έρχεται να σε βυθίσει σε έναν αθέατο λαβύρινθο, όπου οι νότες από μεγαλειώδη τριαντάφυλλα ανοίγουν τον δρόμο για τις πιο “σκοτεινές” απολαύσεις!

 

 

Η νέα προσθήκη της Tom Ford Beauty είναι διαθέσιμη στο official site του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada