Home / Beauty  / Το Pumpkin spice είναι η νέα hot τάση στο μακιγιάζ!

Το Pumpkin spice είναι η νέα hot τάση στο μακιγιάζ!

Pumpkin spice

Μήπως το latte make up έγινε υπερβολικά viral;.Το pumpkin spice μακιγιάζ έρχεται για να το εκθρονίσει και να φέρει κάτι fresh!

 

Ένας λόγος για να αγαπήσουμε το φθινόπωρο είναι ότι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες μάς επιτρέπουν να φορούμε περισσότερα προϊόντα και να κάνουμε πιο “βαριά” make up looks. Έντονο μάτι, σκούρα χείλη και πιο ενισχυμένη βάση. Τελευταία, υπάρχει μεγάλο addiction με το latte make up trend, αλλά όταν κάτι γίνεται πολύ viral πολλές φορές καταλήγουμε να το βαριόμαστε. Χρειαζόμαστε κάτι πιο fresh και hot για να ανανεωθούμε! Αυτήν την περίοδο εμφανίστηκε το pumpkin spice make up, μέσα από τις αγαπημένες μας celebrities και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε! Κυριάρχησε και στο show του Louis Vuitton!

 

https://www.instagram.com/p/Cx8a2SmN8bP/

 

Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια κοινά στοιχεία με το.Latte make up, οπότε θα μας είναι πιο εύκολο να το υιοθετήσουμε. Από το όνομά του καταλαβαίνουμε ότι στόχος μας είναι να πετύχουμε το χρώμα της κολοκύθας. Μία πιο βαθιά ροδακινί απόχρωση, η οποία θα γλυκαίνει το πρόσωπό μας και θα μας φωτίσει. Ταιριάζει φανταστικά με το πνεύμα και τα χρώματα της εποχής. Μπορείς να πετύχεις το pumpkin spice με μία σκιά στα μάτια, ρουζ και ένα κραγιόν που θα ταιριάξει στο χρώμα των ματιών.

 

Κεντρική φωτογραφία: ernestocasillas/ Instragram

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.