Home / Beauty  / Η Foreo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου 2023!

Η Foreo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου 2023!

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου, η Foreo έχει την τέλεια λύση για ένα λαμπερό χαμόγελο!

 

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου! Η Foreo, το σουηδικό brand τεχνολογίας ομορφιάς, γιορτάζει τη σημερινή ημέρα και μας δίνει τη λύση για ένα λαμπερό χαμόγελο. Η σωστή στοματική υγιεινή είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο για να ενισχύσετε την υγεία των δοντιών σας, αλλά και για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ένα χαμόγελο που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.

 

 

Η Foreo Issa 3 οδοντόβουρτσα, με τεχνολογία Sonic, απαλή και εξαιρετικά αντιβακτηριακή θα σας χαρίσει το αστραφτερό χαμόγελο που επιθυμείτε. Σχεδιασμένη με μία μοναδική υβριδική κεφαλή από σιλικόνη, ιατρικά ελεγμένη και πιστοποιημένη, με τρίχες πολυμερούς ΡΒΤ. Είναι έως και 10.000 φορές πιο αντιβακτηριακή από τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες.

 

Μια βιώσιμη, υψηλής ποιότητας λύση με διάρκεια ζωής ετών και κεφαλές βουρτσίσματος που διαρκούν έως και 2 φορές περισσότερο από τις συνηθισμένες οδοντόβουρτσες. Το δεύτερο βήμα από τη ρουτίνα ομορφιάς της Foreo είναι η φροντίδα του περιγράμματος των χειλιών και του σαγονιού. Το Foreo Bear είναι μία εγκεκριμένη από τον FDA συσκευή μικρορευμάτων για γυμναστική προσώπου. Βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ως αποτέλεσμα έχετε ένα πιο φωτεινό και ελαστικό δέρμα.

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.