Home / Men  / Η KENZO γιορτάζει τη δύναμη της συντροφικότητας

Η KENZO γιορτάζει τη δύναμη της συντροφικότητας

KENZO
Η KENZO παρουσιάζει τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της,Varsity Jungle, και γιορτάζει την αξία της φύσης και της συντροφικότητας.

 

Γνωστή για την playfull αισθητική της, η KENZO έχει καθιερωθεί στη βιομηχανία της μόδας ως ένα brand που αγαπά τους περίεργους συνδυασμούς και τα τολμηρά prints. Αυτήν την άνοιξη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nigo επεδίωξε να αναβιώσει μερικά από τα πιο εμβληματικά σχέδια του Kenzo Takada,.με μία συλλογή που αντικατοπτρίζει τη γοητεία της KENZO για τον φυσικό κόσμο.

 

 

Η Varsity Jungle σχεδιάστηκε γύρω από δύο ξεχωριστά prints: τον ελέφαντα και την τίγρη. Ο Nigo αναβίωσε το print του ελέφαντα, αποτίοντας φόρο τιμής στον αείμνηστο σχεδιαστή μόδας Takada,.καθώς λέγεται ότι ήταν το αγαπημένο του ζώο. Εμπνευσμένο από τις εικόνες τατουάζ ναυτικών της δεκαετίας του 1950, αντιπροσωπεύει επίσης έναν καλό οιωνό, καθώς οι ελέφαντες θεωρούνται παραδοσιακά σύμβολο σοφίας και ευγένειας. Αντίθετα, η τίγρης, η οποία αποτελεί μέρος του DNA της μάρκας από το 1975, είχε ήδη παρουσιαστεί ως μέρος της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 της KENZO.

 

Η συλλογή γιορτάζει επίσης τις αξίες της στοργής και της συντροφικότητας,.υπενθυμίζοντάς μας ότι όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο πλανήτη και μας εμπνέει να καλλιεργήσουμε μια ισχυρή κοινότητα. Για να καταγράψει αυτά τα συναισθήματα, το brand συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Frank Lebon,.ο οποίος δημιούργησε μια σειρά από φωτογραφίες που έριξαν φως στις ομοιότητες, τις διαφορές μας,.αλλά και στη δύναμη που αποκτούμε όταν είμαστε ενωμένοι.

 

www.kenzo.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada