Home / Men  / Grooming  / Ο Fai Khandra είναι το νέο πρόσωπο του Gris Dior

Ο Fai Khandra είναι το νέο πρόσωπο του Gris Dior

Fai Khandra

Ο Fai Khandra ανήκει στην ομάδα του Gris Dior, ως ο νέος brand ambassador του Dior Beauty, στην La Collection Privee fragrances.

 

 

Η συλλογή La Collection Privee με αρώματα του οίκου Dior Beauty φέρει ένα νέο πρόσωπο, ένα νέο μέλος, στην ομάδα Gris Dior. Ο Fai Khandra, μοντέλο, μελετητής τέχνης και μουσικός, είναι ο νέος brand ambassador του οίκου μαζί με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες. Jenna Ortefa, Joseph Quinn, Maya Hawke, Liu Yu Xin και Orelsan. Ο καθένας μοναδικός και διαφορετικός, αλλά όταν είναι μαζί συνδέονται εξαιρετικά. Η μυστηριώδης και τολμηρή προσωπικότητά του ενσαρκώνει τέλεια το αινιγματικό άρωμα του εμβληματικού αρώματος Gris Dior.

 

 

Ο Fai Khandra έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dior, ως ένας από τους καλεσμένους των fashion shows. Για τον ίδιο, το να γίνει brand ambassador του οίκου αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θεωρεί τον οίκο ως ένα iconic brand που συνεχίζει να εμπνέει και να σπάει κανόνες στην πολυτέλεια και την καινοτομία.

 

Ο ίδιος βλέπει το Gris Dior ως ένα έργο τέχνης. Βλέπει σε αυτό μία φωτογραφία ακίνητης λίμνης που έχει ένα στρώμα ομίχλης από πάνω της. Του θυμίζει ένα κομμάτι του Ιάπωνα φωτογράφου Hiroshi Sugimoto. Λατρεύει τα αρώματα Dior γιατί όλα έχουν διαφορετική νότα για κάθε πτυχή της ζωής. Το Gris Dior έχει, σύμφωνα με τον ίδιο, top και φρέσκες νότες με ξυλώδεις και λουλουδένιες μυρωδιές.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.