Home / Fashion  / Η Bottega Veneta υμνεί την εκλεπτυσμένη απλότητα

Η Bottega Veneta υμνεί την εκλεπτυσμένη απλότητα

Bottega
Η διαχρονική κομψότητα συναντά τις σύγχρονες ανάγκες στην τελευταία καμπάνια του οίκου Bottega Veneta.

 

Ο ιταλικός οίκος μόδας Bottega Veneta ρίχνει φως σε μερικά ready-to-wear κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη άνοιξη,.παρουσιάζοντας τη νέα του Pre-Spring 2024 καμπάνια, που φέρει την υπογραφή του Matthieu Blazy. Τα κομμάτια που πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη συλλογή αποδεικνύουν τη δυναμική της εκλεπτυσμένης απλότητας στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

 

 
Τόσο για τη γυναικεία, όσο και για την ανδρική Pre-Spring συλλογή,.ο Blazy εκσυγχρόνισε τις παραδοσιακές σιλουέτες, προσαρμόζοντάς τες στις ανάγκες των σύγχρονων fashionistas. Τόσο για τη γυναικεία, όσο και για την ανδρική Pre-Spring συλλογή, ο Blazy εκσυγχρόνισε τις παραδοσιακές σιλουέτες, η προσαρμόζοντάς τες στις ανάγκες των σύγχρονων fashionistas.

“Με την ομάδα, μιλήσαμε πολύ για το τι κάνει τα άτομα ξεχωριστά, για τα κομμάτια που φορούν, αλλά και για τα κομμάτια που αφηγούνται μια ιστορία και για το πώς αυτά λειτουργούν ως κάτι πολύ προσωπικό, που σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους”, ανέφερε ο Matthieu Blazy σχετικά με την καμπάνια.

 

 

Η συλλογή εμπνεύστηκε από ένα ταξίδι στο σπίτι, όπου ο Blazy διατηρούσε τα παιδικά του ρούχα. Οι παιδικές αναμνήσεις που είχε από τα παιχνιδιάρικα φορέματα, που φορούσε κάποτε η αδερφή του, τον ενέπνευσαν.να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη συλλογή, η οποία εναρμονίζεται απόλυτα στο σήμερα.

 

 

www.bottegaveneta.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada