Home / Fashion  / Γιατί οι φούστες είναι το πιο hot piece για φέτος;

Γιατί οι φούστες είναι το πιο hot piece για φέτος;

οι φούστες

Κάθε σχεδιαστής πειραματίστηκε με αυτό το κομμάτι. Οι φούστες έχουν τεράστια δυναμική και αυτές είναι που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σας.

 

Συγκεντρώσαμε τον απόλυτο οδηγό για τα skirt trends! Ποιες είναι οι φούστες που πρέπει να βρεθούν στην γκαρνταρόμπα σας; Γιατί οι σχεδιαστές λατρεύουν να πειραματίζονται μαζί τους; Mini, maxi, midi, η φούστα έχει φέτος την τιμητική της, καθώς οι παραλλαγές και τα σχέδια που θα βρείτε στην αγορά είναι πραγματικά αμέτρητα! Αποτελεί hero piece, αλλά και το πιο θηλυκό item της σεζόν. Αξίζει να επενδύσετε σε διάφορα κομμάτια και να τα συνδυάσετε με υπέροχους τρόπους!

 

Φορέστε mini φούστες με loafers και λευκές κάλτσες, με γιλέκα και με blazers. Μια πλισέ φούστα με ένα ιδιαίτερο print μαζί με μία sportive μπλούζα! Οι pencil φούστα σας θα συνδυαστεί τέλεια με τα αγαπημένα σας slingbacks. Midi jean φούστα με σκίσιμο, sneakers και leather biker, ο πιο hot συνδυασμός του street style. Και φυσικά οι mini φούστες θα φορεθούν τέλεια με knee high μπότες,αλλά και heels.

 

Ετοιμάσαμε έναν skirt trending οδηγό που θα σας δώσει το Inspo που χρειάζεστε! Ετοιμάσαμε έναν skirt trending οδηγό που θα σας δώσει το Inspo που χρειάζεστε!

Prada

Access Fashion

οι φούστες

H&M

Gucci

Rabanne

Toi & Moi

οι φούστες

Marks & Spencer

 

Κεντρική φωτογραφία: veneti.a/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: veneti.a/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.