Home / Beauty  / Η πρώτη eye make up συλλογή από την Hermès Beauty!

Η πρώτη eye make up συλλογή από την Hermès Beauty!

eye make up

Η Hermès Beauty κυκλοφορεί την πρώτη της eye make up collection, με μία σειρά από υπέροχα προϊόντα!

 

 

Η Hermès Beauty πιστεύει ότι τα χείλη προορίζονται αναμφισβήτητα για να μιλάνε. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι τα μάτια έχουν μία απίστευτη ικανότητα να εκφράζουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, χωρίς να προσφέρουν ούτε μία λέξη. Εμπνευσμένη από αυτήν την πεποίθηση, η μάρκα ομορφιάς παρουσιάζει περήφανα την πρώτη της eye make up collection, τη Le Regard. Οι καταπληκτικές make up επιλογές χρησιμεύουν ως το κατάλληλο μέσο για να τονίσετε την ομορφιά των ματιών. Στη συλλογή περιλαμβάνονται μια σειρά από πολύχρωμες μάσκαρα, σκιές ματιών και μια σειρά από πινέλα και αξεσουάρ μακιγιάζ.

 

 

Έξι παλέτες σκιών με τις Ombre d’Hermès αποχρώσεις, η Trait d’ Hermès μάσκαρα σε διάφορα χρώματα και το set με τέσσερα πινέλα μακιγιάζ με τίτλο Les Princeux Hermès. Tην εξαίσια πρώτη eye make up συλλογή επιμελήθηκε ο Γρηγόρης Πυρπύλης, ο Creative Director της Hermès Beauty. Trait d’ Hermès μάσκαρα.

 

 

Η Le Regard collection αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο για το brand, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι μία χειρονομία. Αποκαλύπτει την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός και εκφράζει τη μοναδικότητα του βλέμματος. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το νέο project της γνωστής luxury μάρκας, μέσα από το official site. 

 

eye make up

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.