Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Jason Statham αποδεικνύει ξανά γιατί είναι το ultimate bad boy!

Ο Jason Statham αποδεικνύει ξανά γιατί είναι το ultimate bad boy!

Statham

Αύριο έχει πρεμιέρα το Meg 2 με πρωταγωνιστή τον Jason Statham! Γνωρίστε τον γνωστό ηθοποιό, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή του!

 

 

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Meg, ο Jason Statham επιστρέφει για ακόμα μία φορά έτοιμος να παλέψει με τους καρχαρίες! Ο ηθοποιός είναι γνωστός για το ότι δε χρησιμοποιεί stuntman στις σκηνές του. Επιχειρεί όλες τις επικίνδυνες σκηνές μόνος του, κάτι που σίγουρα τον κάνει να ξεχωρίζει. Μάλιστα, μία φορά, στην ταινία Expendables 3 έφτασε πολύ κοντά στο να χάσει τη ζωή του. Οδηγούσε ένα φορτηγό του οποίου τα φρένα δε λειτουργούσαν και αναγκάστηκε να πηδήξει τελευταία στιγμή από το όχημα, λίγο πριν πέσει σε γκρεμό.

 

 

Γνωρίζει άριστα κουνγκ-φου, καράτε κιτ και boxing. Αυτές οι γνώσεις του τον οδήγησαν στο να “παίζει” πραγματικό ξύλο στις ταινίες του! Ο ίδιος αποτελεί μεν ένα από τα πολλά sex symbols του Hollywood, αλλά κάνει και το απόλυτο power couple με τη μοναδική Rosie Huntington Whiteley. Πριν ξεκινήσει την υποκριτική πωλούσε κοσμήματα και ρούχα στους δρόμους.

 

 

Είχε μεγάλο ταλέντο στην κολύμβηση, αλλά αποφάσισε να μην το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Στην εφηβεία του είχε συγκρότημα με τον αδερφό και τον πατέρα του. Για την ταινία του Death Race πέρασε χρόνο στις φυλακές της Καλιφόρνια ως κρατούμενος. Είναι ο go to ηθοποιός του σκηνοθέτη Guy Richie. And last but not least… Για την ταινία Meg 2, που κυκλοφορεί αύριο στις αίθουσες, ο Jason Statham κολύμπησε και ήρθε σε επαφή με αληθινούς καρχαρίες.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.