Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Rosie Huntington Whiteley απογειώνει το minimal chic!

Η Rosie Huntington Whiteley απογειώνει το minimal chic!

Huntington

Η always elegant Rosie Huntington Whiteley έχει την γκαρνταρόμπα που κάθε μία από εμάς θα ήθελε. Φέτος, το μοντέλο αναδεικνύει τη δύναμη του minimal.

 

Μία από τις πιο stylish επώνυμες είναι αδιαμφισβήτητα η Rosie Huntington Whiteley. Πάντα κομψή, in fashion και διαχρονική! Συνεπώς, το μοντέλο δε θα μπορούσε να λείπει από τις fashionistas που μας εμπνέουν για το φετινό φθινόπωρο. Η ίδια, γι αυτήν τη σεζόν, ανέδειξε για ακόμα μία φορά τη δύναμη του απλού, του minimal and chic! Γνωρίζει, παράλληλα, πώς να προσδίδει πινελιές sexiness για να κάνει το outfit πιο θηλυκό.

 

Κάθε της εμφάνιση μαρτυρά το πώς η ίδια συνδυάζει μαγικά το στυλ με την άνεση. Ξέρει τη δύναμη των αξεσουάρ, ενός ωραίου hairstyle και μακιγιάζ, αλλά και το πώς οι ξεχωριστές πινελιές μπορούν να κάνουν το look αξεπέραστο! Τα midi αέρινα φορέματα συνδυασμένα με μπότες μέχρι το γόνατο, όλα σε neutral αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στη φθινοπωρινή της γκαρνταρόμπα. Μέσα από τη συνεργασία της με το brand Gia Borghini ανακαλύπτουμε και τα shoe trends. Μέσα από τα looks της Rosie Huntington Whiteley αντιλαμβανόμαστε γιατί θα είναι πάντα ένα διαχρονικό style icon!

 

Αυτά είναι τα φθινοπωρινά της outfits τα οποία θα σπεύσουμε να αντιγράψουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.