Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Vilma Bergenheim γίνεται το inpso μας για αυτήν την εβδομάδα

Η Vilma Bergenheim γίνεται το inpso μας για αυτήν την εβδομάδα

Vilma Bergenheim
Ως ένα “παραδοσιακό” scandi girl, η Vilma Bergenheim μάς εμπνέει συνεχώς με το μινιμαλιστικό της στυλ, επιβεβαιώνοντας το “less is more”.

 

Μπορεί το scandi style να μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν, ωστόσο,.αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα scandi girls “λάμπουν” μόλις η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει. Η αβίαστη κομψότητα, που προκύπτει από τον μινιμαλισμό αλλά και.από την επιλογή συγκεκριμένων χρωμάτων-στοιχεία που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτού του είδους την αισθητική-είναι κατάλληλη για κάθε ημέρα του φθινοπώρου. Στη λίστα με τα αγαπημένα μας scandi girls ανήκει και η Vilma Bergenheim, η οποία γίνεται το fashion inspo μας για αυτήν την εβδομάδα.

 

Από ό,τι φαίνεται, η Vilma εντάσσεται και εκείνη στους fans της μπαλαρίνας, επιβεβαιώνοντας τη δημοτικότητα αυτού του-ξεχασμένου στην ντουλάπα μας- item για αυτό το φθινόπωρο. Τόσο με mini, αλλά και maxi φούστες, όσο και με jeans, αλλά και υφασμάτινα.παντελόνια, τα λεγόμενα ballet shoes είναι κατάλληλα για κάθε εμφάνιση, αρκεί να είναι σε μπεζ αποχρώσεις! Φυσικά, τα γιλέκα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα της Vilma,.τα οποία αγαπά να φοράει με cargo pants, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα twist στα αυστηρά office looks.

 

Ανακαλύψτε μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις της Vilma Bergenheim.και υιοθετήστε το “less is more” στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις!

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @vilmabergenheim/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada