Home / Fashion  / Η νέα Dior καμπάνια ενώνει παρελθόν και παρόν

Η νέα Dior καμπάνια ενώνει παρελθόν και παρόν

Dior καμπάνια

Η νέα Dior καμπάνια για το φθινόπωρο του 2022 ενώνει παρελθόν και παρόν, μέσα από μία πιο dark εκδοχή του.

 

 

Η δύναμη είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Το παρελθόν συναντάει το παρόν. Η νέα Dior καμπάνια για το φθινόπωρο 2022 στοχεύει στο να φέρει την ιστορία του brand στον σύγχρονο κόσμο. Με μία πιο dark εκδοχή της ταυτότητας της πολυτελής μάρκας και μέσα από ομαδικά πορτρέτα, ο οίκος συνέθεσε την καινούργια του δυναμική καμπάνια. Στόχος της τελευταίας είναι να μεταδώσει μηνύματα αδελφοσύνης, αυτοεπιβεβαίωσης και δύναμης. Επικεντρώνεται στη δύναμη και την ενότητα, παρουσιάζοντας κάθε κομμάτι μέσα από μία ενωμένη ομάδα.

 

 

Η “οικογενειακή” τσάντα Burlap είναι ο ήρωας της καινούργιας Dior καμπάνιας. Συνδέει τα μοντέλα με την καμπάνια, τον οίκο με την καμπάνια και το κοινό με την καμπάνια. Μαζί της και η iconic Dior Book Totel. Για να τονίσει περισσότερο το μήνυμα της ενότητας, ο οίκος επέλεξε μία φράση κλειδί. L’ union fait la force. Μία φράση στα γαλλικά που σημαίνει η δύναμη μέσα από την ενότητα. Με αυτήν τη φράση διακόσμησε φούστες και σακάκια.

 

 

Αυτή η Dior καμπάνια έρχεται λίγο μετά το νέο concept store του brand στη Σεούλ. Ένας υπαίθριος, χωρίς στέγη, χώρος που φιλοξενεί μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα κομμάτια της μάρκας.

www.dior.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.