Home / Fashion  / Λευκό παντελόνι: Όλες οι street style οδηγίες

Λευκό παντελόνι: Όλες οι street style οδηγίες

λευκό παντελόνι

Πώς θα φορέσουμε σωστά το λευκό παντελόνι; Όλες οι street style οδηγίες για να το απογειώσετε και φέτος.

 

Είναι κάποια χρώματα που θα λατρεύουμε να φοράμε για πάντα. Που θα μας σώζουν κάθε μέρα και που θα συνδυάζονται με τα πάντα. Ένα από αυτά τα hero pieces είναι και το λευκό παντελόνι. Ο λευκός “καμβάς” πάνω στον οποίο θα ζωγραφίσουμε το outfit μας. Πολλές φοβούνται να το φορέσουν τον χειμώνα (αν και είναι κατάλληλο και γι αυτήν τη σεζόν), αλλά όλες το επιλέγουμε πιστά την άνοιξη. Για office looks, για βόλτες, αποδράσεις, ακόμα και για τις βραδινές εξόδους μας. Κάθε σεζόν είναι εκεί, ικανό να μας συντροφέψει τόσο στο καθημερινό styling, όσο και στις πιο επίσημες περιπτώσεις.

 

Πώς, όμως, μπορούμε να το φορέσουμε; Για αρχή αξίζει να τονίσουμε ότι φέτος η απόχρωση που μονοπολεί το ενδιαφέρον μας είναι αυτή της ζάχαρης, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Παράλληλα, ο τύπος λευκού παντελονιού που επιλέγουμε περισσότερο αυτήν τη χρονιά είναι το cargo. Και επειδή τα έντονα χρώματα είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος τα παντρεύουμε μοναδικά με το λευκό παντελόνι μας. Μπλούζες, tops, πουκάμισα, γιλέκα, jackets, παπούτσια και αξεσουάρ στα χρώματα της άνοιξης με τη συνοδεία του άσπρου. Φοράτε αυτήν την απόχρωση σε παντελόνι και στο υπόλοιπο look πειραματίζεστε και δοκιμάζετε διάφορες υφές και χρώματα.

 

Δείτε μερικές από τις street style εμφανίσεις που συγκεντρώσαμε από τις experts. Φέτος, όλες επιλέγουν πιστά το λευκό παντελόνι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.