Home / Fashion  / Ο οίκος Dior μέσα από τα μάτια του ελληνικού γαλάζιου

Ο οίκος Dior μέσα από τα μάτια του ελληνικού γαλάζιου

Η νέα φωτογράφηση του οίκου Dior με φόντο τη Μήλο.

 

 

Η Maria Grazia Chiuri εμπνεύστηκε για ακόμα μια φορά από την αρχαία Ελλάδα και επέλεξε το νησί της Μήλου για την καινούργια φωτογράφηση. Με εμφανές επιρροές από τον αρχαίο πολιτισμό, το κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού ταίριαξε υπέροχα με την κομψή αισθητική της συλλογής. Όλη η φωτογράφηση αποπνέει τη μοναδική θηλυκότητα του Dior και αποτέλεσε μια ωδή στη διαχρονικότητα της αυθεντικής ελληνικής ομορφιάς.

 

 

Το φωτογραφικό αφιέρωμα και η collection ονομάστηκε Odysseys και προσφέρει στο κοινό έναν νέο κόσμο, οικείο για εμάς που μας δίνει την ευκαιρία να ονειρευτούμε περισσότερο. Κάθε εικόνα κρύβει και από μια διαφορετική μαγεία και θεωρείται σαν ένα ποίημα μόδας και πολιτισμού.

 

 

Η σχεδιάστρια φανερώνει για ακόμα μια φορά την αγάπη και το θαυμασμό της για την Ελλάδα, αναδεικνύοντας μέσα από τις δημιουργίες της το μεγαλείο και την αίγλη της.

 

 

Κεντρική photo: Efi Gousi/ Instagram

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.