Home / Fashion  / Η νέα συλλογή Stelios Koudounaris είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο!

Η νέα συλλογή Stelios Koudounaris είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο!

Stelios

Η καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστή Stelios Koudounaris είναι ιδανική για κάθε σύγχρονη γυναίκα! Ανακαλύψτε τα κομμάτια!

 

 

Απόλυτα εναρμονισμένη με την πολύμορφη καθημερινότητα. Αυτή είναι η φράση με την οποία θα χαρακτηρίζαμε την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Stelios Koudounaris. Η νέα collection αναφέρεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, που κινείται, εργάζεται και διασκεδάζει! Ο σύγχρονος τρόπος ζωής ορίζεται από ένα πνεύμα ευελιξίας. Γι’ αυτό και χρειαζόμαστε τις signature σιλουέτες του brand. Ανανεωμένα κομμάτια με μία fresh παλέτα χρωμάτων και υφών, που υμνούν τον ανεξερεύνητο φυσικό πλούτο του Ιονίου.

 

 

Τις ρευστές, θηλυκές γραμμές των daywear διαδέχονται τα θηλυκά βραδινά gowns, συχνά με χειροποίητες λεπτομέρειες. Κάθε κομμάτι αντανακλά το sex appeal και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας που το φοράει. Το διευρυμένο μεγεθολόγιο, καθώς και η πλούσια επιλογή σε μήκη, υλικά και χρώματα εκφράζουν την ανάγκη του Stelios Koudounaris για συμφιλίωση με την πιο εκδημοκρατισμένη περίοδο της μόδας, το σήμερα.

 

 

Οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μικρά συνεργεία παραγωγής και εξαιρετικούς τεχνίτες που εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντάει την εμπειρία και τις τεχνικές επαγγελματιών με σεβασμό προς τις σχεδιαστικές αξίες του οίκου.

 

 

Στο ατελιέ του σχεδιαστή εφαρμόζονται καθημερινά απλές, αλλά και πιό σύνθετες τακτικές, για μηδενική παραγωγή απορριμάτων, μειωμένη χρήση ενέργειας και επαναχρησιμοποίηση χαρτιού, υφασμάτων και πλαστικού όπου είναι δυνατό. Προωθείται και η ανακύκλωση ως χρέος μας για παραγωγή ηθικής μόδας και σεβασμού προς τον πλανήτη μας. Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο Flaghip Store- Ανανγωστοπούλου 4, Κολωνάκι- σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και online stelioskoudounaris.com 

Stelios

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.